Accesorii din lemn … pentru iPhones, iPads si iPods

accesorii iPhone

Invazia iPhone-urilor pe piata mondiala tine deja de ceva vreme, si oamenii nu se mai pot satura de ele. Am citit pe un site ca exista peste  146,000,000  de utilizatori iPhones…enorm de multi, ceea ce m-a socat putin avand in vedere (cica ) problemele economiei mondiale, dar cu noua societate fiind cum este, networking-ul si utilizarea de smartphone-uri a devenit deja un stil de viata pentru multi dintre noi.

Va dati seama ca pentru aceste multi-super-destepte telefoane, a inceput crearea de huse si diferite accesorii .. câte telefoane, atâtea zeci de milioane de chichite pentru ele!  Insa trebuie sa recunosc, ideile celor de la signicase.com sau grovemade.com mi se par geniale si practice in acelasi timp…accesorii din lemn de nuc sau bambus in principal pentru iPhone‘s, dar si pentru  iPads si iPods.

Enjoy it!

Accesorii din lemn pentru orice iApple

accesorii din lemn iPhone

accesorii din lemn iPhone

accesorii din lemn iPhone

accesorii iPhone

accesorii iPhone

accesorii iPhone

accesorii iPhone

accesorii iPhone

accesorii iPhone

Sunt firme românești de succes care au o ofertă foarte largă de asemnea accesorii, dar nu am văzut nimic similar, fabricat din lemn. Am fost în 2012 chiar în Shanghai, unde am avut ghinionul de a le cere succesiv la 3 șoferi de taxi să mă ducă într-un Mall de calculatoare și m-au plimbat tot aiurea. Unul dintre Mall-urile la care am ajuns avea o dimensiune cât de 4 ori magazinul Unirea si era dedicat în totalitate stadurilor cu aceesoriipentru telefoane. Nu am vazut daca erau accesorii din lemn, dar la ce vastitate era acolo nu m-as mira sa fi fost.

Sursa FOTO

Sursa FOTO

accesorii iPhone
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    buna ziua, gasiti huse din bambus personalizate pe pagina f.b. DACconcept. O zi buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.