Autori

Călin Pop

Calin Pop - autori stejarmasiv.ro
Calin Pop

Un om în primul rand, aș zice din păcate unul incurabil de optimist sau din fericire insuficient de dezamăgit de ceea ce a trăit. Cu resurse, dar nu inepuizabile, cu voință dar și în căutarea motivației. Fără autosuficiență, cinic de realist… cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ.

Ufff… e greu de facut o autocaracterizare. Inginer ca formare, comercial de profesie în ultimii 12 ani. Cu o sete de cunoaștere în creștere continuă și fără limite în acceptarea realității. Îmi plac elementele de continuitate în orice lucru sau faptă ce mă înconjoara și ador liniștea. În viață, în meserie și în suflet. Crescut in spiritul valorilor de moda veche, intr-o familie cu meserii proletare, autodidact in mare parte as prefera sa fiu perceput mai putin critic decit par si mai mult sufletist decit reusesc sa arat. Mă număr printre autori, și sunt cel care a înființat acest blog din joacă, pasionat de scris.

Am pornit acest blog din dorința de promovare a pieselor de mobilă din stejar masiv pe care familia mea le produce in Baia Mare de peste 20 ani și am ajuns să găsesc în spațiul online o portavoce prin care imi doresc sa promovez bunul gust si aprecierea valorilor traditionale a tot ce cuprinde lemn din jurul nostru. Nu fabricăm toate piesele pe care le prezentăm, ar fi imposibil ca vreo firmă să poată acoperi toată gama produselor din lemn.

La noi găsiți preponderent mese, scaune sau corpuri. Pe toate le producem cu destinația export, dar dacă se găsesc oameni care să poată să-și asorteze vreo piesă din cele pe care le producem la cerințele din amenajarea lor, suntem deschiși să furnizăm piese și în România.

Maramureșul nostru este caracterizat de lemn prin toate simbolurile ce-l fac cunoscut. Porțile de lemn, bisericile si Cimitirul Vesel de la Săpânța sunt din lemn de stejar, de esență tare. Și dăinuie de multă vreme, la fel ca și mobilierul pe care-l fabricăm. Noi ne dorim să informăm, să explicăm oamenilor despre lemn, în starea sa masivă, așa cum s-a folosit natural lemnul mii de ani. Nu agreem prea tare derivatele din materie lemnoasă, deși sunt o opțiune pe piața românească. Opțiunea nu este neapărat o reducere de preț, pentru că avem piese din lemn masiv care surclasează net produsele din PAL sau MDF, atât la calitate, cât și la preț.

Și vrem sa producem mai departe mobilă ce rezistă atât timp cât îi trebuie unui alt stejar să crească în loc.

Cutia cu mesaje poate fi găsită la contact@stejarmasiv.ro sau vocea in direct la 0744-390.004. Am rugămintea să folosiți telefonul cu decență, la ore decente, în zilele de lucru normale.

[mailerlite_form form_id=4]

Alina Rad

Alina Rad

Un om cu suflet de copil, cu zâmbet cald și aplecare spre tradiție și cultură, deschisă pentru voluntariat și proiecte de amploarea Baia Mare 2021. Adaugam o noua dimensiune și publicăm perspectiva feminina, dar documentată, cand scriem aproape  Totul despre lemn

 

Scrieți-mi pe adresa alina@stejarmasiv.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina Leșiu

Irina Lesiu - autori stejarmasiv.ro
Irina Lesiu

Un spirit liber, feminin, contrastant prin incisivitate sau delicatete, visare si concret. Alta generatie, perspectiva diferita, gusturi comune si abordare uneori laconica alteori visatoare a bunuluigust.

Poate cu tendinte de perfectionism si inclinatia spre a elimina nuantele de gri din ceea ce ma inconjoara, pot spune cu inima deschisa ca iubesc viata si frumosul din ea. Am invatat multe si continui sa o fac iar asta m-a ajutat să fiu persoana care sunt astazi, increzatoare in actiunile mele si decisa sa continui pe acest drum. Jurnalista in devenire, caracterizata de cei apropiati ca fire curioasa, prefer sa fiu informata si caut cu placere noul. Calatoresc mult si asta imi da sansa de a decoperii locuri care ma inspira. Orasele mele de suflet ( Munchen si Praga) sunt la fel ca si personalitatea mea, contrastante intre concret si visare.

Parerea mea despre frumos si delicatete, ma defineste ca om si personalitate si se regaseste predominant prin articolele de amenajari interioare.  Email:  irina@stejarmasiv.ro

 

 

Virgil Goagă

autori ai blogului Stejar Masiv
Virgil Goaga

Un om cu SUFLET MARE, pasionat de lemn, cu mână de meșter și drag de natură și frumos. Bucureștean sau prahovean, depinde de anotimp, absolvent de geografie-geologie, umblat prin lume și reîntors acasă, unul dintre oamenii cei mai apropiați de acest blog. Promit să completez cu mai multe detalii descrierea lui, după ce ne vedem și citim două păhărele de pălincă. Este unul dintre autori, cel care a înființat categoria pasionați dezinteresați.

Posteaza articole cu realizări proprii, manufacturate pentru uzul personal, dar nu oferă servicii de tâmplarie, la comandă. Este deschis pentru a oferi sfaturi și vă va răspunde tuturor celor care îi scriu pe adresa de email.

Formularul de contact