Berariile – concept și design interior

La Maria si Ion Bucuresti La Maria si Ion Bucuresti

Dacă spui bere, automat te gândești berariile din Bavaria, Munchen sau Oktoberfest. Încă nu e clar delimitată originea berii, cehii se laudă, poate pe bună dreptate, că ei i-au învățat pe nemți să facă berea. Că cea mai bună bere e cea cehească, se pretinde că americanii fac o glumă prin Budweiser, deși se pretinde bere cu origine cehă. Cert este că-n spațiul Moraviei, a Bohemiei, vis-avis de Bavaria s-a stabilit un cult al berii ce este incontestabil. Vrei bere bună, faci referință la originea din acea zonă.

Chit că pe vremuri, egiptenii fabricau bere, că luna de miere provine dintr-un obicei de pe atunci prin care socrul mare trebuia să asigure ginerelui o lună o băutură fermentată similară berii, bazată pe miere.

Astazi, industria este foarte stabilizată și învărte o căruță de bani, investind într-o publicitate feroce.

berariile
Aurentina Arms Pub design interior

La Caru’ cu Bere din București, distins cu titlul de cel mai bun restaurant al României in anul 2013 găsești nu căruța de bani ci bere și mâncăruri românești de ții minte excursia din țara lui Dracula, oricât de cubanez sau polinezian sau european ai fi. Turismul are accente culinare, dar să nu omitem și băuturile, deci cu focalizare pe gastronomie, este unul cu adepți înfocați, cu papile dezvoltate și cultivate. Pentru bere, trebuie exercițiu, consum adică, ca să poți să te declari cunoscător și să poți aprecia cu adevărat toate sortimentele pe care le încerci cu ocazia unui turism de acest gen. E frumos să vizitezi, să asculți speech-ul unui ghid bine documentat despre locuri, istorie, clădiri, bolovani sau copaci celebri, dar ora mesei rămâne una dintre cele mai memorabile părți ale unui turism de calitate.

Ne dăm rotunzi și cu mândrie spunem că mobilarea spațiului de ”La Măria și Ion” din Regie ne aparține, scaunele și mesele de acolo au fost fabricate aici, în țara dacilor liberi, unde se agață harta-n cui. Oamenii ne-au ascultat și s-au încrezut în puterea stejarului, n-au strâmbat din nas la câteva lețcaie în plus, dar descrierea de ”impecabil” asociată cu durabilitatea meselor din stejar masiv ne face să vorbim mai cu putere în glas atunci când recomandăm produsele fabricate de noi. Până la urmă clientul dă nota finală, iar consumatorul se bucură de confort când apucă toarta halbei sale de bere.

restaurant la Maria si Ion din București
restaurant la Maria si Ion din București – mese model Britain și scaune Dijon

În catalogul nostru de mobila din stejar masiv găsiți cele două modele – Masa Britain și scaunul Dijon.

La Maria si Ion Bucuresti
La Maria si Ion Bucuresti

Am dat o raită prin berariile de pe mapamond, voi ce părere aveți, cum vă place să fie locul unde ieșiți la o bere? Mic sau mare? Halba e clar că de 1 litru.

Hai Noroc !

berariile
beraria U Fleku din Praga
berariile
Berarie mare
berarie
Bere la U Medvidku Hotel din Praga
berarie
Camera cu tematica de berarie la U Medvidku Hotel din Praga
berariile Bucurestiului
Caru Cu Bere
berarie
Harpoon Brewery
berarie
Indie Alehouse – Toronto
berarie
Indie Alehouse Toronto pub
berarie
La Mărie si Ion din Regie – cea mai noua dintre berariile Bucurestiului
berarie
MicroBeraria
berarie
Oktoberfest –
berariile din Praga
Panorama U Medvidku Praga
berarie
Run Rummer Anglia
berarie
Sala berii la U Medvidku Hotel din Praga
berarie
Sala De Bere Munchen – ilustrata
berarie
Sequoia Brewing Company – California
berarie
U Medvidku Hotel din Praga
berarie
20 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    minunate, cel mai practic este cel din poza 3 cu 3sertare pe o parte si 3 pe cealalta, eu am cu lada , si mi se pare cam mare si greu de manevrat dar oricum e un loc incapator de depozitat

  2. #2 Comentariu nou

    Super masa cu banci,vreau si eu .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.