Destinatie de vacanta, Terra Toscana, de la 7000 de USD pe noapte

real estate

Poate nu ne permitem, sa mergem, dar sa visam da. Si daca stai putin sa te gandesti ca ce si cum, dupa ce vezi imaginile, parca e de inteles de ce pentru perioada de Revelion se inchiriaza cu 20.000 de dolari pe noapte. Un conac pe intelesul tuturor, o proprietate estate, la nivelul de pretentii Platinium cu toate dotarile imaginabile si poate putin peste.

real estate

Pe scurt, cifric, se descrie asa, pe intelesul vorbitorilor de limba engleza.

Bedrooms: 7     Bathrooms: 10     Sleeps: 15    Hot Tub: Private    Distance to Skiing: 14 Miles   Square Feet: 16260

casa de vis

Piscina acoperita, este cea mai mare disponibila din intreg statul Colorado. Dar sa o luam de la inceput, foaierul de la intrare gazduieste o scara interioara pe doua nivele, cu intrare directa in sala de mese ce poate gazdui 12 persoane. Queen Size, King Size si Super King Size sunt dimensiunile paturilor din toate camerele, iar baile, 10 la numar deservesc cu brio cele mai aglomerate dimineti, echipate cu prosoape din bumbac egiptean si dus cu aburi. 8 seminee plus unul de exterior pe veranda acoperita au in acompaniament un Barbeque pe gaz. Mobila din lemn masiv este din castan. Pentru distractie sunt disponibile echipamente de fittness si jocuri de societate. Sala de cinematograf este una fabulos dotata cu echipament audio video profesional si ecran curbat pentru o experienta de vizionare mai buna ca un Multiplex.

amenajare living

Relaxare fara griji, pe bani de bani, insa cu siguranta nu sunt putini cei care isi permit astfel de extravagante. Viata e scurta, nu?

amenajare living si dining

 

dormitor king size

bucatarie de lemn

baie de lux

home cinema

piscina interioara

Cu drag, de vreme pufoasa si miros de scortisoara.

MovingMountains

dormitor king size
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →