Din Ardeal pentru Moldova – mobila la comandă din lemn masiv de stejar

mobila la comanda stand TV din stejar masiv

În ziua de azi, cu atâtea forme de comunicare și viteză, și detalii, putem fabrica mobila la comanda, mai ales piese de sine stătătoare, fără un contact direct între atelier și beneficiar. În cazul în care s-au mai realizat anterior livrări și piesele au corespuns, așteptările sunt deja la un nivel acceptat și considerat corespunzător pentru produsul ce urmează a fi din nou comandat. Calitatea recomandă automat furnizorul odată verificat, iar piesele produse ulterior e de așteptat să aibă caracteristici similare.

Mesele și scaunele pe care le oferim prin intermediul catalogului online Mobel Amadeus sunt misionarii ce ne prezintă cu succes la primul contact. Aceste piese de mobila la comandă au caracteristici ușor măsurabile, finisajul și percepția estetică sau calitativă fiind singurele necunoscute, înainte de prima achiziție.

99% din clienții noștri ne comunică încântarea lor când ajung să vadă că masa sau scaunele livrate întrec așteptările și arată mai bine ca în poze. Dovadă stau review-urile lăsate de beneficiarii încântați.

În acest caz primul sosit la locuința din Tecuci, Galați, Moldova, expediată din Baia Mare, Maramureș, Transilvania a fost o masă din stejar Kraken Full Oak, finisată Corn Antik Natur Effekt. Mi-a crescut sufletul să primesc un feedback de încântare și imaginea de mai jos:

masa Kraken Full Oak si standul TV din stejar masiv

După puțin timp am primit tot de la ei o solicitare de mobila la comanda, o replică din stejar masiv, a unui Stand TV. Piesa care trebuia înlocuită era din plăci presate, cu melamină albă și oamenii doreau o pereche ca aspect pentru masa Kraken pe care deja o dețineau, ambele ocupând același spațiu.

Timpul de realizare a fost însă extrem de scurt, înaintea unui eveniment de familie. Am lăsat totul și am acordat acestei piese tot efortul și timpul cuvenit pentru a reuși să ne încadrăm în termen și mai ales să nu facem rabat la nivelul de calitate așteptat. Nu va deveni o regulă această deservire promptă, însă pot spune că abordarea și termenii conveniți au fost cei mai buni posibili, pentru a nu refuza solicitarea.

Am pornit de la o imagine și o schiță, primite într-o seară.

Dimineață am desenat schița de principiu și ne-a fost confirmată foarte repede, la fel și valoarea financiară. Este extrem de important ca pentru mobila la comanda beneficiarul să știe exact ce-și dorește, ca formă, dimensiuni și finisaj.

schita de lucru Stand TV - mobila la comanda

Am terminat la timp standul TV și l-am expediat, însă am fiert vreo 5 zile după data livrării până ni s-a confirmat că totul este la superlativ și oamenii mulțumiți de produsul livrat. Tibi produce în atelierul lui echipat cu scule noi de la Wood IQ minuni de piese unicate.

atelierul lui Tibi Incze
element de colt frezat din stejar
mobila la comanda stand TV din stejar masiv
mobila la comanda stand TV din stejar masiv

În timp ce lucra la această piesă de mobilier din stejar mi-a spus că îl încântă toate lucrările atipice, s-ar stinge ca meșter tâmplar dacă ar lucra serie. Seria e de regulă produsă prin automatisme, muncitorii operează mașini, cu un număr limitat de operațiuni, e monoton, repetitiv, anost. Aici e vorba de creație, adaptare, inovație, flexibilitate.

mobila la comanda stand TV din stejar masiv

Colaborez cu o mână de oameni pricepuți, care completează mesele și scaunele livrate de noi cu piese de mobila la comanda, finisate identic și la un nivel de calitate remarcabil. Am scris despre fiecare dintre ei, pe măsură ce-mi trimit imagini și povestea din spatele unor unicate.

Viața mea este completată și menținută la un nivel extrem de ridicat de diversitate prin aceste colaborări. N-apuc să îmi pierd interesul pentru lemn niciodată și mă minunez de fiecare dată când o nouă provocare mă surprinde.

mobila la comanda stand TV din stejar masiv

Vizitați catalogul nostru online, poate veți zări modelul dorit și ajungem să stăm de vorbă.

Pe aceeași temă – Comoda TV asortată cu turnuri din stejar echipate cu sertare și uși

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar
Catalog de mobila din stejar masiv – mese, scaune, corpuri fotolii din piele naturala
masa Kraken Full Oak si standul TV din stejar masiv
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.