Denumirea de elemente modulare poate pare tehnica, dar nu … Nu totul trebuie luat extrem de serios. Să nu uităm să râdem, să ne bucurăm, să lăsăm copilul din noi să iasă. Mă gândesc în imaginația mea că și cel mai serios moșneag, ursuz, morocănos, cu norul de ploaie în față tot timpul, la care nu-i intri în voie nici în ruptu’ capului, tot are momentele lui de scăpare și se prostește. Frumos, nu aiurea.
Alergăm după bani, intrăm în acea horă care ne obligă să îndeplinim obligații :)) N-ai servici, nu vine banul în fiecare lună, nu târăști o ghiulea legată de creier sau de picior? Nu faci parte din rândul lumii?
Te prinde nevasta stând în cap ca să-i arăți copilului cum sare Spiderman? Plânge copilul că nu-i dai telecomanda de la mașinuță și tu dai primul cu bulgăre de zăpadă? Vă ciorovăiți pe maneta de Nintendo? Hainele tale de acum de la 40 arată ca și cele cu care mergeai la cursuri? Te simți în costum ca mâța-n sac? Poate n-ai îmbătrânit, poate ești tânăr și sufletul tău nu renunță să se joace.
Poate îți place atunci conceptul de mai jos, inventat în joacă, pentru joacă !
Da’ e serios, pe bune !

bancuta

detaliu de asamblare

masa cu picioare pe capete

modularitate

montarea picioarelor
Setul complet de elemente modulare e realizat din lemn de brad și

piesele separate

Balans si echilibru
Realizarea este similară cu cea a scaunului Favela, dar piesa din imaginile de mai sus cred că este mai utililă și utilizabilă. Este un exercițiu de design funcțional, pe bune. Sunt elemente modulare ce servesc unui scop, înainte de a fi simple exerciții de imaginație.