Ghiveci reinterpretat cu căciulă din lemn şi sticlă

ghiveci reinterpretat fort standard terra

Dacă-i spun ghiveci reinterpretat cineva o să se supere, însă înainte de a vedea imaginile trebuie o formă descriptivă, generală, care să exprime funcționalitatea reinterpretata de cei de la Fort Standard a locuinței unui bonsai. Daca tot urmează sărbătorile şi toţi  ne relaxam, gânduri mai blajine trebuie să ne înconjoare. Vine vremea cadourilor, a Moşului, a frigului şi a zăpezii. Pentru plantele noatre, dar şi bun de cadorisit vă prezint o idee ingenioasă pentru un mod aparte de a-ţi iubi plantele.

ghiveci
interior terra

Pentru micul bonsai o seră îl va proteja de frigul sau căldura excesivă. Şi vor aduce zâmbete în sufletele celor dragi. Modelul e orientativ, nu trebuie neapărat să respecţi geometria din imagini. Poţi bricola după pofta inimii.

Ingrediente pentru fericire ca să construiești acest mic ghiveci reinterpretat:

  • şipcă de brad 3×3 cm
  • fierăstrău pendular
  • aracet
  • capse sau cuie subţiri, fără cap
  • sticlă de geam
  • răbdare, perseverenţă, drag de meşterit

Mi-e destul de nefamiliar să înțeleg iubirea asta pentru plante, însă nu sunt complet afon. Am un trandafir japonez pe care l-am salvat dintr-un arbore ce se usca și pe care am de an l-am așteptat să înflorească. Cred că colega de apartament era de vină și nu îi plăcea trandafirului, iar când colocatara mea s-a schimbat au apărut și primele flori de o frumusețe greu de imaginat.

Eu aş merge pe varianta de geamuri încastrate în rame fixe şi care apoi se fixează pe cadrul serei. Cred că e mai sigur. Mă pune pe gânduri tot ansamblul de față și tocmai când consideram că s-a spus tot ce era de spus în domeniul floriculturii, se pare că tot mai este ceva de reinventat, cum e acest ghiveci reinterpretat cu funcție de seră.

Sărbători fericite !

Sursa Imaginilor

ghiveci reinterpretat
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.