Masă din stejar masiv 100% – Kraken Full Oak

masă din stejar masiv 100% Kraken Full Oak masă din stejar masiv 100% – Kraken Full Oak

Ieri am primit această imagine cu modelul Kraken Full Oak – masă din stejar masiv 100%.

masă din stejar masiv 100% Kraken Full Oak
masă din stejar masiv 100% – Kraken Full Oak 240×100 – Live Edge

Tot ieri am primit un apel din partea celui care deține masa Sigma din articolul – Masa Sigma – 260×100 – imagine la 20 de minute după livrare publicat în 10 mai 2017. Mi-a cerut o recomandare si a menționat ca masa Sigma e bine, splendida și este foarte mulțumit de achiziția făcută.

La distanța de 4 ani cele două reacții urmează un tipar similar, prima reacție este post livrare, trimiterea unei imagini, sper si la masa Kraken Full Oak sa primesc peste 4 ani o apreciere similara, cu confirmarea că totul este în regulă.

logo stejar masiv.ro

Este foarte importantă pentru mine păstrarea legăturii și imediat după livrare, vreau să primesc feedback-ul beneficiarului fericit și încântat că a ales bine și i se confirmă așteptările. Omul vrea o masă din stejar masiv 100%, am avut o discuție telefonică sau un schimb de emailuri. S-a achitat un avans apoi diferența de plată și mașina de transport a ajuns la ușa lui.

Dacă nu știu cum e reacția fiecărui client după livrare, e ca la teatru, unde spectatorul plătește biletul, își ocupă locul, reprezentația se desfășoară, se trage cortina … liniște … și fiecare membru din auditoriu pleacă în liniște în drumul lui. Cred că actorii – chiar dacă au salarii sau remunerații – ar refuza să mai joace dacă n-ar fi răsplătiți cu aplauze.

Confirmarea la cald că au reușit să transmită un sentiment, o trăire, o bucurie este valabilă și în cazul comerțului.

Indiferent ce vinzi, e important să vezi încântarea pe chipul mușteriului. Dacă nu se întâmplă, fie că nu te uiți, fie că nu schițează vreun gest … actul comercial s-a depreciat, oamenii s-au golit de trăire, schimbul comercial devine echivalentul dusului gunoiului la ghenă. O faci să fie făcută, să bifezi un task îndeplinit. Bleah …

catalog de mobila din stejar masiv

Eu sunt norocos, fiecare masă din stejar masiv 100% îmi garantează o reacție, chiar dacă nu întotdeauna primesc un semn că s-a întâmplat. Recomandarea pentru achiziția unei alte piese de mobilier înseamnă că serviciul oferit celor care cumpără mese și scaune din catalogul Mobel Amadeus are în totalitatea lui și trăiri, conține sentiment, reușesc să conduc un proces în care îmi pasă și le pasă fiecăruia despre subiectul actului comercial.

masă din stejar masiv 100% - Kraken Full Oak

Așa e … vreau să conteze, să vă pese, să cumpărați o masă din stejar masiv 100% și să vă bucurați de achiziție, de calitatea produsului, de senzația pe care o veți avea când veți ocupa loc prima dată să o folosiți.

Dacă aș vinde mii de mese și s-ar aduna banii stive n-aș fi la fel de mulțumit ca după 100 de mese livrate cu 80 de răspunsuri de încântare. Am ales acum 9 ani acest drum și mă bucur că reușesc să influențez oamenii cu care intru în legătură să împărtășească ceea ce simt.

2021 este un an plin, cu multă treabă, abia reușesc să ajung în fața tastelor să scriu, prea rar, însă mărturisesc că am parte zilnic de bucurii, reale!

Am livrat în 2022 masa Kraken de mai jos, și am primit poze de la beneficiarii încântați. Ei ca ei, dar noi ce încântați suntem.

De regulă pentru mese cu picior central, rotunde recomand modelul Victoria, este cea mai apreciată. Am scris ultimul articol în 2022 despre aceasta Masă rotundă din lemn masiv de stejar, și recomand ca echiparea cu scaune să nu ascundă complet piciorul mesei. Majoritatea celor care cumpără masa Victoria apreciază meșteșugul strunjirii la picior, dar e păcat să fie ascuns privirii.

Orice veți alege din catalogul Mobel Amadeus veți primi o masă din stejar masiv 100%.

Masa Kraken metal
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.