Un Proiect de renovare italian pentru o clădire cu istorie.
Neașteptat de multe sunt construcțiile si casele pe care generațiile anterioare le-au ridicat cu sârg si cu cheltuiala, iar generațiile următoare le-au lăsat prada păraginii. Acum noi stăm si analizam revistele sau site-urile de amenajari interioare, iar proiectele descoperite acolo ne inspira si ne motivează. Dar câți dintre noi au curajul de a privi o casa veche, lăsată in paragină, ca un potențial proiect de design?
Prin articolul de astăzi mi-am propus sa încurajez procesul de renovare al acestui tip de locuinte. Modelul prezentat aici este cel mai bun exemplu de transformare a unei cladiri in paragina intr-una dintre cele mai frumoase case, care corespunde in totalitate cerintelor moderne de confort si estetica.
Asadar, daca aveti aceasta sansa, nu o ratati!
Proiect de renovare Înainte sus și După jos
Piatra și grinzile aparente din lemn sunt elemente tradiționale care nu trebuie să se piardă la un proiect de renovare. Ele spun povestea clădirii pe mai departe și o încadrează corect în perioada în care a fost construită.
Baia cu spații extrem de largi este un lux pentru oricine, mai ales dacă ai locuit într-un spațiu urban. Sunt dormitoare care nu au atât de mult loc.
Partea din spate a clădirii este partea neașteptată, modernă și care face pe oricine să zâmbească, justificând efortul și cheltuielile unui proiect de renovare.
Dintr-odată peisagistica și piscina exterioară duce o fostă ruină și locația care o înconjoară direct în segmentul locuințelor de lux. Este posibil, fără tăgadă ca multiplicarea valorii să fie de 100x față de costul inițial și poate de 20x față de cheltuielile de renovare.
3 comentarii Adaugă comentariu
bravo ai facut o alegere buna cu acele grinzi de stejar
Eiche !