Separator camera sau pereti despartitori

separator camera

Caut o idee pentru un separator camera, având în vedere că viitoarea mea locuință are cum intri un open space în care stau așezate frumos una lângă alta, livingul și bucătăria. Când mi-am exprimat dorința unei bucătării deschise cu living, am fost întrebată dacă nu-mi doresc să gătesc în noua casă, dar pentru mine, bucătăria nu e doar locul de gătit, e locul de socializare, prin urmare, îmi convine mult că sunt alăturate.

Separator camera

Când intri într-o casă și vezi un hol lung, cu multe uși de-o parte și de alta, ai impresia că ești în tren. Am vizitat astfel de apartamente și par foarte dure. Prima privire într-o locuință ar trebui să ne facă o idee despre cei care stau acolo. Din feng shui știu că nu e recomandat să deschizi ușa de la intrare și să vezi direct bucătăria. Locul unde se gătește este pentru tradiția chineză sufletul casei, mâncarea se face într-o stare bună pentru sănătatea celor care mănâncă. Nu ai voie, venind poate obosit sau supărat acasă, să intri și să te uiți cu privirea agitată către locul în care gătești.

Citește și: 10 idei creative pentru rafturile cartilor tale

Am găsit variante de pereți despărțitori, dar pentru mine nu se potrivesc. Există și acei pereți de sticlă, dar știu oameni care s-au lovit de ei, nefiind obișnuiți sau neobservând că e ușa închisă.

Separator camera

În vară am vizitat casa unor artiști băimăreni, casă care găzduia și atelierul lor de lucru. Dintr-o încăpere mare au făcut o bucătărie cu living și un dormitor. Dormitorul era separat de restul casei prin intermediul unor dulapuri și al unor rafturi. Dacă nu mi-ar fi spus, nu știam ce e în spatele lor. Cred că cea mai bună variantă e un separator camera care nu separează întru totul, dacă mi-e permisă expimarea. Am găsit rafturi pe siteul ikea, dar probabil îl voi alege pe meșterul nostru local. Greu cu femeile când se apucă de casă! 🙂

Separator camera

Separator camera

Separator camera

 

Separator camera
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.