Stejar Masiv merge cu MobServ la SIM – Salonul International de Mobila 2012

SIM 2012 Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii

Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii 2012, organizat in incinta RomAero Baneasa din Bucuresti in perioada 19-24 septembrie 2012, va avea loc pe o suprafata de 20.000 mp, mai mare decat anul trecut cu 3.000 de mp. stejarmasiv.ro a fost invitat sa participe alaturi de Mobserv Impex din Baia Mare la expozitie ca participant in standul producatorului.

SIM 2012
Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii

Cu aceasta ocazie, prin intermediul blogului nostru dedicat lemnului, MobServ Impex ofera 25 de invitatii gratuite, ne-nominale, primilor 25 de cititori care vor sa participe la cea mai importanta expozitie dedicat mobilei si industriilor conexe din Romania. Avem rugamintea ca solicitarea, fara nici un cost, sa fie bazata pe dorinta reala de a participa la SIM, care sa se si concretizeze in fapt.

stejarmasiv.ro va suporta cheltuielile de expediere prin posta a tuturor invitatiilor iar pentru a intra in posesia lor va invitam sa ne trimiteti adresa completa unde sa primiti biletul de intrare pe adresa : contact@stejarmasiv.ro

In sfarsit, pentru un producator dedicat pietei externe de aproape 20 de ani, a sosit momentul sa prezinte si pe piata romaneasca produsele cu care unele dintre cele mai mari case de design interior isi alcatuiesc cataloagele de prezentare.

Veti putea vedea si aprecia „la cald” piesele de mobilier prezentate in urmatoarele articole :

Astept mailurile pentru invitatii si ne vedem apoi la targ !!!