Terasa de restaurant pentru evenimente langa Baia Mare

Terasa de restaurant din lemn - La Taticu' Terasa de restaurant din lemn – La Taticu’

Vara, in luna lui cuptor, nici iarba nu creste, daramite productivitatea muncii, asa ca la ora de pauza de masa fiecare cauta o terasa, fie ea terasa de restaurant sau terasa de bar, in aer liber sa fie si cu de-ale gurii bun. Cand ne loveste foamea si cautam un loc bun de linistit stomacul, eu prefer sa schimb cit mai des locatiile, doar doar s-a gasi un loc mai bun ca cele descoperite pana acum in Baia Mare.

In parcul mare sunt doua locatii pe care personal le prefer, cu terase din lemn, cu aer suficient de curat, in liniste si cu aportul unor bucatarii delicioase. Dar vinerea trecuta am intins-o pana aproape de amintirile copilariei mele, pe malul Lapusului, in Sacalaseni, la terasa/restaurant „La Taticu'”. Nu-i reclama, ci apreciere, pentru amenajarea pe care proprietarii au facut-o cu gust, cu drag de lemn, ce se vede inca de la intrare si cu ingrijire.

Terasa de restaurant din lemn
Terasa de restaurant din lemn – La Taticu’

Ca oameni gospodari, am apreciat stirea ca au amenajat si pe malul Lapusului, mai sus de podul de la Catalina un loc de campare/gratareala cu umbrelute si vetre de foc. Ce dezapreciez si vreau sa combat prin prezentarea pe care le-o fac este ca vestea ca oameni de nimic, fara discernamant, fara judecata si cu comportament detestabil, au vandalizat locul si au distrus ceea ce putea fi un exemplu pentru civism. Mai mare pacatul pentru efortul si banii investiti de a da GRATIS comunitatii un plus de valoare. Rezulta automat ca ne meritam soarta oropsita si conditia mizera din care nu vom iesi, indiferent cine va purta numele de presedinte al tarii si indiferent de cine ne va conduce din Parlament. Pentru ca raul e in gloata mare.

Din partea mea, proprietarii de la „La Taticu'” au un mare sentiment de apreciere si va indemn sa le calcati pragul, pentru mancarea buna si locatia detasata de oras unde se pot organiza evenimente intr-o amenajare traditionala de bun gust.

Terasa de restaurant din lemn - La Taticu'
Terasa de restaurant din lemn – La Taticu’
Terasa de restaurant din lemn - La Taticu'
Terasa de restaurant din lemn – La Taticu’
Banca din trunchi de copac masiv
Banca din trunchi de copac masiv – la intrarea in restaurantul La Taticu’

 

 

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →