Adopta stilul clasic pentru camera bebelusului tau!

amenajare camera copil

Cand afli ca urmeaza sa devii parinte, imediat te gandesti la hainute, lucruri specifice bebelusilor, dar si la camera minunii care va veni pe lume. Decorarea acesteia va fi o adevarata provocare.

Copii nou nascuti la fel ca parintii au si ei nevoie de intimitate. Copiii care cresc in propriile lor camere devin mai independenti si mai descurcareti pentru ca sunt nevoiti sa se calmeze si sa se linisteasca singuri. Daca va avea propria camera doar la 3-4 ani, copilului ii va veni greu sa se obisnuiasca, mai ales ca aceasta este varsta la care apare teama de intuneric si de singuratate.

Cand vine vorba de decorarea viitorului sau actualului bebelus, nu este de glumit. Acesta este un eveniment special, mai ales cand ai atatea variante din care poti sa alegi.Cu toate ca posibilitatile sunt nelimitate,  eu va recomand stilul clasic  care se impune ca un stil considerat fara timp, adaptabil oricarui ambient,  creand o atmosfera eleganta si armonioasa.

 

Sursa foto

5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ne-ar fi foarte de folos o harta… sau… cateva indicatii see you privire la acest loc minunat. Ukraina pentru mine este ca si un mister permanent. Nu am fost niciodata acolo, desi am planuit sa merg sa multe ori, fiind foarte aproape de orasul meu natal (Baia Sprie), iar de fiecare data cand vad cate o imagine din Ukraina o analizez in detaliu de parca ar fi o poza de pe luna.

  2. #2 Comentariu nou

    merge …

Exit mobile version