Biciclete pe perete

bicicleta

Chiar daca nu am una pe perete, pot sa zic din suflet ca: „Iubesc bicicletele!„, fie ele colorate sau nu, cu roti mignione sau uriase, noi sau vintage, eu le iubesc pe toate. Dar mai mult decat atat,  iubesc oamenii care nu pun “ceva mai comod” pe ei (gen traning),doar pentru ca ies cu bicicleta! Admir fetele care poarta tocuri pe bicicleta desi nu inteleg cum reusesc performanta asta si nu in ultimul rand  imi plac barbatii la costum pe biciclete si cu un palton desfacut care sa fluture in vant…Foarte multe clisee, dar ce sa-i faci? Asta iubesc!

Daca si voi iubiti la fel de mult biciclete ca si mine, atunci cu siguranta veti face tot posibilul sa le tineti la loc de cinste. Eu astazi va propun 7 solutii pentru ” casa” bicicletelor voastre.

Alina a scris despre Garaj din lemn – variantă de depozitare pentru bicicleta ta și când te gândești că organizează SkirtBike de Baia Mare, ajungi să crezi că se pricepe la biciclete.

Pe perete, da? Cu un suport frumos din lemn, lucrat la mare artă sau incropit dintr-un palet, nu contează. O bicicletă pe perete este o declarație de independență, de afinitate la o comunitate, de dragoste pentru aer curat, mișcare sănătate și aprecierea propriei persoane. Dacă n-ați citit despre căști din lemn –Casti pentru biciclisti din lemn … nu biciclistii, castile 🙂 sau biciclete din lemn – Bicicleta din lemn marca Mihail Luxandra | Romania, vă îndemn să o faceți.

Eu n-am, e doar în garaj, dar ajung să iau ideea în considerare …

Cu drag, de pedalat.

6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version