Ferma de lux cu lemn masiv si piatra in Montana

design ;i amenajarea unei ferme arhitectura unei ferme

Despre o ferma se pot spune vrute si nevrute, dar adevarul este ca probabil fiecare dintre noi a visat macar odata sa detina una. Ferma pentru mine, inseamna explorare, salbaticie si uitare.

In ceea ce priveste designul atat interior cat si exterior stilul „ ranch” s-a dezvoltat impresionabil in ultimii ani, arhitectii dand noilor ferme, un aer sofisticat si modern. Asta este si exemplul femei private aflate langa barajul Gibson Reservoir, Montana, care se intinde pe aproape 3.000 de hectare. Proprietatea este impartita in resedinta principala, casa de oaspeti, cabina clientilor plus un hambar cu un apartament. Cu asemenea dotari este greu sa nu consideri stabilimentul altfel de cât din categoria ferma de lux. Viața în mediul rural nu mai înseamnă condiții precare și sunt mulți oameni cu bani care vor si pot să obțină pe un teren arid confortul unui apartament de oras. Salbaticia din jurul acestei ferma de lux este parte integranta a decorului, nu un impediment.

Interiorul este unul traditional, cu lemn dur si piatra bruta. Paleta de culori este una foarte draga mie, culorile toamnei: rosu, maro si bej fiind foarte bine evidentiate. Accesoriile folosite completeaza puzzle-ul intr-un mod perfect: covoarele, tablourile, cuverturile de pat sublineaza la perfectie stilul „ ranch”.

Exteriorul casei aproape ca este insesizabil, avand in vedere decorul din care face parte. Partea visatoare din mine, acum topaie de fericire. Voi ce parere aveti?

 

Sursa foto

 

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La ce pret se dau aceste cabane la cheie

Exit mobile version