Finisaje pentru lemnul de stejar masiv din mesele Britain rotunde

Indiferent ce finisaje pentru lemnul de stejar alegeți, masa Britain va contribui decisiv la un aspect elegant al oricărei amenajări

finisaje pentru lemnul de stejar

Am constatat că imaginile cu finisaje pentru lemnul de stejar primite de la beneficiari pe de o parte și altele surprinse de noi înainte de ambalarea în fabrică, înainte de expediere sunt cele mai bune exemple când discutăm despre o comandă. Pentru a se decide un potențial cumpărător cum să aleagă din gama de finisaje pentru lemnul de stejar este nevoie de o discuție telefonică susținută de imagini trimise prin email și mai nou WhatsApp.

Fecare produs are la secțiunea de culori disponibile imagini cu finisajele ce se pot aplica, însă cred că discuția telefonică edifică mai mult cum să se perceapă acele imagini. Am găsit că cea mai bună variantă de a surprinde culorile este scanarea bucăților de lemn. Astfel toate au aceleași condiții de lumină, umbrele nu schimbă tonurile și rezoluția este suficient de bună. Toate imaginile cu finisaje pentru lemnul de stejar masiv însă nu pot reda senzația tactilă a atingerii lemnului real.

Ne străduim să explicăm cu exemple ușor de perceput efectul lemnului periat comparativ cu cel șlefuit fin. Pe o suprafață de lemn periat, finisată cu lac, dacă veți scrie cu un pix sau penița unui stilou pe oo singură coală de hârtie e posibil ca vârful să urmărească striațiile evidențiate ale fibrei. Dacă se suprapun 2-3 coli deja efectul dispare. Tactil însă, la utilizare, perierea lemnului aduce un aport de naturalețe propriu doar lemnului masiv, greu sau imposibil de reprodus pe furnir.

Mesele Britain sunt foarte apreciate, modelul are cele mai multe variații de formă, însă masa Britain rotundă și varianta extensibilă Britain au predominat în ultimul an în comenzile de pe teritoriul României. Formele dreptunghiulare sau cea cu picior central și blat pătrat sunt cerute mai mult pentru amenajări HORECA. Personal prefer blatul pătrat celui rotund, are o suprafață utilă cu circa 25 % mai mare și permite așezarea la masă a mai multor persoane decât la blatul rotund cu dimensiuni similare.

Oare vă mai amintiți cutiile cu 4 finisaje pentru lemnul de stejar masiv, așezate într-o tăviță, despre care am scris cu ceva timp în urmă. Atunci a apărut culoarea Vintage Mint, care ulterior a fost aplicată și pe mese. Nu-s multe bucăți cerute pentru această culoare, însă există, am livrat și le consider excentricități simpatice, pentru aranjamente interioare unde turcoazul este întâlnit și pe alte piese.

Am strâns câteva imagini reprezentative, le găsiți mai jos, alb, negru, mint și New Grey, aplicate pe mesele rotunde sau rotunde extensibile Britain. Noi putem face orice finisaje pentru lemnul de stejar masiv din mesele noastre. Încercați și ne provocați, este atributul unui producător, un comerciant nu poate oferi această opțiune.

White Mat

Black Mat

Masa rotunda Britain extensibila Black Mat

Finisaj New Grey

Masa Britain Rotunda Extensibila New Grey

Masa Britain rotundă Vintage Mint + scaune model Cello

Masa rotunda Britain Vintage Mint

Montajul acestui tip constructiv de masă, în varianta dreptunghiulara si echipata cu bancă este extrem de simplu – citește ce am scris cu imagini din fabrică sau despre – Mesele din stejar de la Constanța

Am scris despre mesele Britain și Masa rotunda cu blat rotund de 100 de cm – model Britain în care dimensiunea piciorului este mai redusa si blatul fără bordura dublata pe circumferință.

S-aveți roade frumoase, în această toamnă!

13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version