Prize încorporabile sau prize încastrabile în blat

La aproape toate mesele de consiliu sau de conferință se dorește montarea unor prize încorporabile

masa conferinta London - prize încorporabile

Avem fără îndoială nevoie de prize, iar alegerea unor prize încorporabile sau încastrabile în diverse suprafețe poate salva spațiu. Poate de asemenea proteja de eventualele incidente în care curentul electric nu e prietenos cu corpul uman, mai ales al celor mici. Nevoia de conectivitate este nemăsurată în aceste zile, nu prea mai avem cum concepe activități zilnice fără un aparat, smart sau dumb care să funcționeze cu curent.

Pentru mesele prezentate în catalogul de mobilă Mobel Amadeus am avut cereri referitoare la prize încorporabile, ce trebuiau montate de regulă în mesele de consiliu din sălile de ședință ale unor companii. Aceste situații sunt managerizate de către firmele care execută amenajările interioare, parte la care mesele produse de noi contribuie printre multe alte piese de mobilier și accesorii de confort, design sau funcționalitate.

Prize încorporabile sau prize încastrabile în blat 19

În imaginea de mai sus este un model derivat din Masa London.

Oferim soluții acestor cereri, chiar și consultanță, privitor la locul și modalitatea prin care este corect de înglobat aceste prize încorporabile într-un blat din lemn masiv. Nu furnizăm efectiv echipamentul electric, puteți găsi aceste prize încorporabile pe piață la prețuri dintre cele mai variate, de la diverși producători.

În condițiile în care ni se oferă schița decupajului pentru carcasa exterioară a prizei putem face din fabrică această degajare. Recomandăm ca fibra lemnului să nu fie întreruptă la mai multe elemente longitudinale, este preferabil să decupăm fanta într-un singur element de lemn, poziționând priza de-a lungul elementului. Dacă masa de consiliu este compusă din 2 blaturi alipite, este posibil să poziționați aceste prize încorporabile transversal, însă vom monta pe dosul blatului o ranforsare, fie metalică, fie din lemn care să prevină dezlipirea elementelor de lemn longitudinale, în caz că fibra lemnului vrea să ”lucreze” acolo.

În imaginile de mai sus este un model derivat din Masa Sigma.

Menționez numele Bachmann ca brand cel mai des întâlnit în solicitările beneficiarilor și care produce aceste prize încorporabile la Mediaș. Sunt cred cele mai scumpe, însă am aflat că nivelul de calitate este ridicat. Am avut chiar contact cu un reprezentant al firmei respective care citește articolele publicate aici, când a aflat că au fost ceva probleme la un montaj. Am rămas surprins de promptitudinea cu care și-a oferit sprijinul, dar problema era la client.

Mă surprinde scorul slab pe care îl au ca și companie pe Google My Business, deși ratingul este influențat de oameni care n-au reușit să se angajeze acolo sau n-au primit răspuns la solicitări.

Puteți vedea review-urile primite de noi accesând Mobel Amadeus GMB

Să luați în calcul că achiziția de prize încorporabile poate duce valorile ușor de la 150 de lei la 1000 de lei, în funcție de complexitatea concticii oferite. Dacă vorbim de un blat de bucătărie atunci este posibil să funcționeze ceva mai ieftin, pentru companii mari, multinaționale sau corporații de regulă se aleg produse impecabile, care și costă.

Opțiunile sunt diverse, prizele se pot ascunde și în locașuri special construite, dacă tâmplarul este unul de elită. Ionuț Dragnea a lucrat ceva în acest sens la biroul pentru domn – citiți articolul.

prize încorporabile sub blatul de lucru

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua! Va rugam o oferta de pret pentru masa conferinta model London cu scaune si aveti scaune de birou?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version