Rafturi mici pentru carti mari

rafturi mici pentru carti mari

Mi-aduc aminte de Chirila si scrisoarea lui pentru liceeni, poate l-as ajuta sa completeze că pe rafturi mici își găsesc locul idei mari, in cărți mici și mari.

Intotdeauna m-a fascinat cum cartile prind viata cand vine momentul sa le aranjezi pe rafturile gata sa le incalzeasca prin lemnul lor. Unele se poarta frumos si modest, chiar te lasa sa le asezi cu crezi de cuviinta. Altele sunt mai agresive, cateodata parcă supărate ca nu le-ai dat locul pe care si-l doreau.  Si aici cartile vin cu necazurile lor, la fel ca si orice alta pasiune.

Stiu ca toti visam o biblioteca imensa care sa contina toate titlurile care ne-au fost si ne sunt dragi, insa ce ne facem cand spatiul nu ne permite? O idee ar fi ca unele carti sa intre la o mica dieta, in special cele care ocupa prea mult spatiu in raport cu valoarea si substanta lor. Dar, sufletul nostru dependent nu ne permite nici macar asta sa facem si atunci ne vin in ajutor rafturile, care atarnate pe perete ofera o maxima utilitate a spatiului.

Am adunat cateva dintre cele mai creative rafturi mici pe care le-am vazut si sper sa va inspire si pe voi.

 

 

 

12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version