Dining table – coffee table – din stejar

masa din lemn masiv de cer - dining table

Mesele din stejar livrate de noi aduc o poveste peste timp, când ne reîntâlnim cu ele, fie că se revine cu o nouă comandă, fie că ne trimit oamenii imagini cu piesele achiziționate. Mese din stejar, fie dining table, fie coffee table ca să le spun pe denumirea deseori folosită în romgleza de azi.

Prima dată am fost aricios, copiii mei vorbesc amestecat și chiar uneori îi văd că nu găsesc termenul în română înaintea celui în engleză. Îi corectez, însă înțeleg că la școală e obișnuit așa. Generația de 20-30 de ani vorbește la fel, au și denumiri de mood-uri sau de atitudini preluate din engleză. Așa că nu mă mai mir când un client cere o dining table sau coffee table, din stejar. Unde mai pui că sunt tot mai dese cazurile de români plecați care sună, comandă în avans, înainte să ajungă în țară și se bucură să vadă că respectăm termenele angajate iar mesele din stejar produse de noi îi așteaptă să ocupe poziția centrala a caselor lor.

Oak Glass – Dining Table

Coffee Table

Masa de cafea de mai sus nu este prezentată în catalogul online Mobel Amadeus, însă se poate produce, cu format redus de picior, cu condiția de a avea un blat de 140×80 cm, pentru a nu pierde complet designul structurii inferioare.

Masa sala degustări Davino

Am scris anterior despre aceasta masă deosebită – Masa pentru crama din Ceptura – sala de degustări vinuri Davino – nu e la categoria dining table, este muuult prea mare. Este foarte apreciată, înțeleg că se organizează cu diverse ocazii, pentru grupuri organizate, mese cu bucate specifice și vinuri alese. Urmează să-i aducem alături o surata, cu ½ din dimensiune, la fel de frumoasă. Masa de mai sus a fost livrată în 2018.

Am scris acest articol pentru sufletul meu, eu sunt cel mai bucuros când primesc imagini după ani.

Vă mai amintiți că am scris anterior despre Masa din lemn masiv Sigma – revedere după 2 ani . Atunci am acordat transport gratuit pentru acest model pe întreaga lună când s-a publicat articolul.

Pentru cei care au avut răbdare să ajungă aici și vor o masă – dining table – de 200×100 sau 240×100, repet ideea și acord transport gratuit până la sfârșitul acestei luni pentru orice comanda de masă cu dimensiunile de mai sus. Doar trebuie să-mi scrie pe adresa calin@stejarmasiv.ro și să menționeze articolul de față.

11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version