Stejar auriu – 2 mese extensibile cu dimensiuni reduse

masa Provence din stejar masiv - finisaj Stejar Auriu

Am cuplat cele 2 subiecte – finisajul stejar auriu și producerea a două mese Provence cu dimensiuni mai mici decât cea mai mică masă standard.

S-a nimerit să am două cereri simultane pentru mese cu dimensiuni mai mici decât 140×80, extensibilă la 190 cât este masa Provence cea mai mică și am produs varianta de 120×70 cm extensibilă la 160 cm. Sunt destinate pentru spații care valorifică fiecare centimetru și unde contează cât loc ocupă o masă.

La masa cu extensia ascunsă sub blat, de 120×70 cm pot lua loc 6 persoane fără probleme de ergonomie. Spațiul care se pierde este cel aflat între 2 comeseni care stau față în față, adică locul din centrul mesei unde ar sta de regulă bolurile cu mâncare. Dacă se vor folosi doar pentru servit masa si așază doar vesela și tacâmurile totul este ok, confortabil.

Alegerea finisajului este o chestie, fiecare descrie cu cuvintele ” stejar auriu ” un stejar natur, în tonuri de miere de salcâm. Am apreciat că nu s-a insistat pentru uniformitatea nuanțelor, pentru că lemnul masiv autentic de stejar are diferite tonuri de auriu în fibră.

Stejar Auriu

Am căutat online stejar auriu și e un termen cu multe rezultate. Culorile, indiferent de monitorul pe care le vezi sunt dintr-o paletă prea variată, așa că nu găsești un standard de referință, altul decât lemnul masiv.

Stejar auriu - 2 mese extensibile cu dimensiuni reduse 24

Cred că termenul de stejar auriu este inventat de producătorii de produse cu aspect de stejar, produse din alte materiale decât lemnul masiv. Dacă e plastic de profile PVC de ferestre sau film pe parchet laminat ori altceva, măcar să semene cu stejarul. Eu le-aș spune că cel mai bine seamănă cu un stejar auriu – un stejar autentic, masiv, finisat fără baiț sau doar cu un baiț galben de uniformizare, sub un lac mat.

Când explic culorile, telefonic, ajungem să justificăm lemnul masiv, cu imperfecțiuni și diferențe de tonuri de auriu pentru a convinge că e lemn masiv. Ca norocul că majoritatea care aleg produsele noastre au citit mai multe articole de aici și au înțeles – semn că dă roade scrisul meu de 12 ani – că noi avem doar lemn adevărat, iar imperfecțiunile sunt semn de autenticitate, nu defecte.

Am livrat cele 2 mese Mini Provence de 120×70 cm, extensibile la 160 cm finisate Natural Oak. Doar lacul aplicat are efectul de a evidenția fibra, fără a ascunde diferențele de ton de culoare din lemn. Fibra de stejar se vede clar, într-o varietate diferită, unicată.

Masa Mini Provence – București

Stejar auriu - 2 mese extensibile cu dimensiuni reduse 25

A durat ceva timp pentru a produce aceste mese, însă beneficiarii s-au dovedit răbdători. Când s-a livrat aceasta masă am primit următorul mesaj:

Buna dimineata!
Sper ca sunt multumitoare pozele.
Va multumesc mult pentru tot !
Sunt mandra de aceasta achizite.
Felicitari !!

Masa Mini Provence de la Bacău

Stejar auriu - 2 mese extensibile cu dimensiuni reduse 26

Am primit de la Bacău acest feedback – ”A ajuns, e superbă! – Doamna e foarte mulțumită”

Din fabrică, după împachetare, fiind surori, dar nu gemene, aceste mese puteau ajunge fiecare în oricare dintre cele 2 locații. Deja s-au ales și mulți ani de acum înainte vor deservi familiile care le-au achiziționat.

Deci dacă vrei stejar auriu – alege chiar stejar, de auriu ne ocupăm noi!

Am scris anterior despre masa Provence mai multe articole:

Soare mult și spor la treabă, tuturor!

14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Exit mobile version