12 Propuneri de stiluri de amenajare a bucatariei

mobila de bucatarie Bucatarie multicolora italiana

Zilele acestea trebuie sa gasesc undeva in mine un mic designer care să aibă 12 propuneri viabile pentru amenajarea unei bucatarii. Cel mai dificil este atunci cand viitorii proprietari te privesc cu incredere si iti spun : „ Ne place ceea ce faceti, vrem mobila de la dumneavoastra, ce ne recomandati? ” Ceața la mal, nici un indiciu de unde sa pornesti.

mobila de bucatarie
Bucatarie multicolora italiana

Variantele care se preteaza pentru iubitorii mobilei de lemn masiv, sunt cele in gen traditional, ceea ce in bucatarie dupa umila mea parere sunt destul de greu de amenajat. Necesita spatiu generos, prelucrarea si tratarea lemnului pentru a rezista la aburi si incalzire. E drept ca nu se mai fierbe untura astazi, dupa ce se taie porcul, nici nu se prea mai gateste cu aburi, mirosuri grele sau prajeli de-alea buuuuune.

Gatitul azi se rezuma la incalzitul mâncarii, la amestecarea semi-preparatelor sau la fierberea unui ceai. Fac din pacate parte din categoria celor ce nu mai au timp sa gateasca, dar si cand prind timp prefer sa imi petrec seara cu prietenii in jurul unei oale cu mancare proaspat pregatita si la un pahar de vin, in loc sa lustruiesc scaunele de localuri. Am mare noroc ca se pare ca nu mai sunt singurul care bucatareste, prietena mea nu se fereste de tigaie. Update 2019 – Prietena mea este mama celor 2 copii ai noștri – Victor si Irina

mobila de bucatarie

Stilurile de amenajare a bucatariei in mod traditional sunt mai toate din spatiul anglo-saxon sau francez sau italian. Sau derivat din acestea. Daca va poate edifica in ce sens vreti sa amenajati spatiul acesta divin … nu prin pozitionare, ci prin rezultatele sale, puneti mana de derulati in jos, s-ar putea sa va placa.

mobila de bucatarie

mobila de bucatarie

mobila de bucatarie 12 din 12 propuneri
6 din 12 propuneri
mobila de bucatarie 12 din 12 propuneri
7 din 12 propuneri

mobila de bucatarie

mobila de bucatarie 12 propuneri

mobila de bucatarie

mobila de bucatarie 11 din 12 propuneri
11 din 12 propuneri
mobila de bucatarie 12 propuneri
12 din 12 propuneri

Cu drag, de bun gust.

Citește și –Trucuri de design pentru o bucatarie mica

mobila de bucatarie
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →