Despre Noi

Despre noi – Obiective și intenții

Pentru că despre noi, despre ce facem noi știm să descriem cel mai bine, baza articolelor informative este compusă de descrierea modelelor de mobilier produse în fabricile din grupul nostru, la Baia Mare și Satu Mare. Am început să scriem pe blog în 2012, despre tot ce ne place fabricat din lemn, indiferent că e local sau exotic. Nu intenționăm să facem reclamă produselor fabricate de noi, ci vrem mai degrabă să facem reclamă lemnului masiv, de preferință celui de esență autohtonă. Toate opiniile pe care le exprimăm aici sunt personale, ne-afectate de nici o influență comercială.

logo stejar masiv.ro

Lăudăm mai mult, criticăm cât de puțin se poate și sper că dacă nu avem o soluție pentru ceea ce v-ar trebui, măcar oferim o sugestie sau o idee despre cum s-ar putea rezolva.

despre noi - www.stejarmasiv.ro

Aici gasiti lista cu autorii și co-autorii – Lista

Despre noi – Obiectul muncii pe blog

despre noi

Nu există limită asupra subiectelor pe care le abordăm, decât că trebuie să aibă ceva legătură cu lemnul. Scriem la fel de bine despre obiecte mici, artizanale, mobile, case de lemn, amenajari interioare sau exterioare cu lemn, considerații despre utilizarea sau prelucrarea lemnului, plus orice ni se pare interesant sau frumos de menționat în legătură cu lemnul.

Un segment aparte și foarte drag nouă este partea de bricolaj, de atelier, unde se discută despre punerea în practică a ideilor de prelucrare a lemnului, dar si finisaje sau aplicații utile fabricate din lemn.

Articolele prezentate conțin si produse fabricate de noi, dar mai ales tratează subiecte pe care noi le considerăm atractive și relevante. Citim mult, ne informăm, suntem deschiși oricărei discuții despre lemn, vrem să construim o comunitate în jurul acestui punct central, reprezentat de lemn, pe care îl considerăm reprezentativ pentru România, dar mai ales pentru români.

Folosim foarte des surse externe țării pentru că comunitățile de acolo sunt mai dezvoltate și acoperă o paletă largă, în schimb segmentul de promovare nu va fi doar despre noi, ci vom dedica spații ample pentru promovarea meșterilor, arhitecților, designerilor sau inovatorilor români:

Știm că cele două categorii de jos definesc în principal cititorii revistei StejarMasiv.ro

  • Meșteri, arhitecți, designeri sau ateliere individuale care pot oferi servicii personalizate, sfaturi, sugestii sau soluții
  • Cei interesați de produsul muncii sau gândirii din partea categoriilor de mai sus.

Intenționăm să permitem tuturor celor care produc ceva sau oferă servicii, ca persoane autorizate, să se prezinte pe baza portofoliului și să poată fi contactați gratuit de cei care au nevoie de serviciile lor.

Nu vom face reclamă gratuita pentru firme, companii sau magazine legate de acest subiect, partea de Comunitate dorește să lege oameni, să ofere soluții, păreri și un spațiu de contact pentru persoane individuale.

Despre noi – descriere

Fabricăm mobilă din stejar masiv, la Baia Mare și Satu Mare, pentru export, de peste 20 de ani. Suntem un grup de fabrici, afaceri de familie, din segmentul producerii de mese, scaune și corpuri pentru living, mobilier de interior. Nu producem mobila la comanda, unicate, decât foarte rar, sub rezerva unei înclinații personale.

Domeniile pe care le atingem in articolele noastre sunt:

  • Mobila din lemn – aici se pot găsi și prezentări ale produselor noastre.
  • Amenajări – idei de amenajare, sugestii de solutii practice sau estetice, pentru spații interioare si exterioare
  • Casă și Grădină – o paletă largă de articole dedicate segmentului practic al vieții traite la casă și în grădină
  • Design – prezentări ale proiectelor de design pentru designeri străini și români, ale caselor de design sau ale atelierelor de arhitectura.
  • DIY/Practic – considerații practice, idei, schite, descrieri despre aspecte care tin de proiectele realizabile de unul singur sau ponturi de prelucrare a lemnului
  • România – un segment descriptiv al celor mai frumoase locuri din Romania, care includ lemn. Suntem deschisi pentru prezentarea obiectivelor turistice, a pensiunilor sau hotelurilor cu tentă traditională, realizate din lemn.

Ceea ce producem puteți găsi pe catalogul online Mobel Amadeus sau printre produsele afișate sub meniul Mobila din lemn, direct pe blog. Textul scris la fiecare articol ar trebui sa va edifice daca este produs fabricat de noi sau nu.

99% dintre produsele prezentate ca fiind produse de noi se produc în serie pentru export, iar în România se pot livra cu condiția suplimentării acestor serii. Termenul de fabricație este cuprins între 4-6 săptămâni. Nici o piesă de mobila nu se găsește în stoc.

Genul de produse de mai sus le găsiți pe catalogul online – www.mobelamadeus.ro – accesabil de sub categorii, pe Homepage.

Majoritatea subiectelor abordate sunt articole informative, care vă pot oferi sugestii sau idei pentru modul de întrebuințare a lemnului, a designului sau a pieselor de mobilier imaginate de alți designeri ori producători. Sperăm să inspirăm, să arătăm paleta largă a utilizării acestui material nobil, să oferim alternative și indicații despre tot ceea ce poate fi frumos în lemn. Scriem despre noi fără intenția comercială, este mai importantă educația, informarea, înțelegerea segmentului de mobila din lemn masiv.

Diferența de 1% este compusă din piese fabricate unicat, la comanda, insa productia lor nu reprezinta obiectul principal de activitate. Aceste obiecte sunt de regula fabricate prin colaborari cu mesteri parteneri, catre care oferim solutii de contact si garantăm direct.

Exemple :

Paturi suprapuse <=> paturi supraetajate

Cutiile de lemn fabricate pentru magazinul Picasso din București

Lucruri serioase sau jucării? Cutie din lemn – cadou

Birou de bijutier din lemn masiv de stejar cu câteva elemente de brad

Fără comentarii Nr. 54 – Bancul de lucru din lemn masiv de stejar pentru bijutier

Set de terasa complet din lemn de stejar

Pentru acest gen de lucrari e nevoie sa luam legătura direct și ne menținem dreptul de a refuza proiectele care considerăm că ne depășesc ca posibilități tehnice sau logistică.

Trai bun și spor la treaba !