Mese si scaune fabricate de noi – Masa Provence și scaunul Edward

Fabricam mese si scaune, chiar daca cei care răsfoiesc internetul mă sună deseori și încep cu - Am văzut un anunț pe Internet ...

mese si scaune din portofoliu Mobel Amadeus (1)

Mese si scaune caută oricine, ca pereche pentru mobilarea unui dining. Cerințele de calitate se reflectă direct în preț și cred că sub 2000 de lei nu poți avea pretenția de a găsi ceva care să se numească decent. De la decent spre calitate mai este un pas de parcurs asta însemnând că te preocupă când alegi mese si scaune din oferta magazinelor fizice sau online, să cumperi un produs de a cărui calitate să nu te îndoiești.

E nevoie de un minim bagaj de cunoștințe ca să înțelegi că metal și sticlă nu înseamnă mobilă manufacturată, ci produse de utilaje, în fabrici. Lemnul, pe de altă parte, mai ales lemnul masiv este preocuparea celor care caută o durată de utilizare mai mare de 3-5 ani. Sub acest termen este bună orice alegere. Dacă aș sta în chirie, mi-aș lua ceva strict funcțional, pe care să-l pot „pierde” sau „arunca” după ce m-am folosit de acel obiect o perioadă. N-aș avea de gând să investesc în mobilă ce trebuie mutată, cu precauțile de rigoare într-un alt spațiu la o distanță necunoscută. Poate voi avea nevoie de alte mese si scaune, adaptate altor dimensiuni de spațiu locativ.

mese si scaune din portofoliu Mobel Amadeus

Interesul pentru a alege corect din oferta de mese si scaune din piață crește și ai nevoie de mai mult când alegi o locuință stabilă, când cumperi o casă sau un apartament, când ai copii, când intenționezi să te statornicești ca plan de viitor pe termen mediu. Sau poate când refuzi să fii înconjurat de lucruri care nu se pot recicla, care odată aruncate ajung gunoi poluant. Sunt drastic, e drept, o masă din lemn o poți arde și dispare, cel mult lacul din finisaj să producă oareșce noxe, însă dacă arzi PAL-ul ori plasticul, nu mai e aceeași treabă. Habar n-am cum te descotorosești de o masă cu picioare metalice și blat de sticlă, masa din stejar o poți coborî în beci sau în garaj și o treci la obiecte de utilitate brută.

mese si scaune din portofoliu Mobel Amadeus (1)

Am avut azi o discuție cu cineva care m-a pornit în acest gen de explicații, discuție care nu s-a finalizat. Nu intenționez să conving pe nimeni cu argumentele spuse de mine, mai mult mi-am pus problema în discuția despre mese si scaune din stejar să explic rațiuni ce mi se par firești.

Imaginile din acest articol sunt ale unor produse fabricate de noi – Masa Provence și Scaunele Edward. Acestea din urmă se pot fabrica atât cu brațe cât și fără. Finisajul setului este clasic, nuanța English Antik sau Old Dutch, o denumire de pe vremuri, dragă mie. Meseriașii bătrâni își aduc aminte de P43, culoare asociată unor finisaje dinanite de ’89.

Masa are dimensiunea de 140 cm x 80 cm, extensibilă la 190 cm. Setul întreg are valoarea de 4850 de lei, circa 1000 de EURO, cu toate taxele, TVA-ul aferent statului român și dările plătite pentru meseriașii din fabrică care le-au lucrat. Stejar românesc, muncă românească, produs românesc.

Estimez ca sunt mai bine de 500 de astfel de mese livrate în România de când existăm în online și scriem despre mese si scaune fabricate de noi alături de orice altceva frumos, fabricat din lemn. Sunt deținute de la vlădică la opincă, de oameni modești sau avuți, legați de o apreciere unanimă asupra lemnului masiv de stejar. Este masa la care și eu mă adun cu familia mea și masa la care mănâncă aproape toți membri familiei lărgite.

O fabricăm de peste 25 de ani și sunt convins că nu va ajunge să iasă din portofoliul de produse. Indiferent ce mese si scaune ofertez zilnic, există tot timpul măcar o piesă pe cale să fie livrată în România în lista mea de comenzi în derulare.

masa Provence finisaj English Antik

Să vă mergă bine, oriunde sunteți și orice munciți!

mese si scaune din portofoliu Mobel Amadeus (1)
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bunà!
    As dori sa stiu pretul mesei de 3 m cu 12 scaune pentru terasa .multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.