Mobila de colt e solutia ideala pentru utilizarea eficienta a spatiului din locuinta

cabinet TV mobila de colt

Mobila de colt este exemplul cel mai bun de eficiență în amenjările interioare care folosesc spațiul ergonomic.

Eficienta poate fi conceputa ca si element auster, fara implicatii estetice insa nu neaparat eleganta sau stilul lipsesc daca urmarim o ocupare a spatiului dintr-o incapere fara „pierderi”. Am remarcat in multe cazuri de amenajari interioare o neglijenta privitoare la spatii utilizate neinspirat. O camera de 15-17 mp poate deveni subit mai incapatoare daca folosim ceva imaginatie combinata cu piese de mobilier potrivite. Hai sa renuntam la coaja de ou reprezentata de liniile de stil prea lung perpetuate si nedrept denumite „comuniste”. Am sustinut si continui sa o fac intotdeauna in directia alegerii catre mobila din lemn masiv. Fie de stejar sau nu.

masuta de colt

Propria limitare si lipsa deschiderii de vedere nu scuza blocajul fanteziei in designul interior. Nu iti trebuie scoala sa fii inventiv, sa poti inova, sa lasi fantezia sa zburde. Trebuie bani in schimb pentru ca producatorii de mobila au si ei propria ingustime si considera ca valoarea unei mese este data de lipsa unui al treilea picior sau dulapul cu 3 laterale e mai greu de fabricat decat cel cu 4. Un birou pe colt asigura intimitate si concentrare spre deosebire de cel pozitionat in fata ferestrei cu tentatii. Comoda TV pozitionata la vinclul a doi pereti face tot aceeasi treaba ca si cea care sta pe mijlocul unui perete intreg.

Toate modelele de mobila de colt prezentate în aceste imagini sunt cu titlu informativ, nu sunt produse de noi. Fabricile de la Baia Mare sunt specializate pe mese și scaune pe care le gasiti pe  www.mobelamadeus.ro. Mi-aș dori să putem acoperi și acest segment de piese, pentru că se găsesc greu în ofertele producătorilor de mobila, însă trebuie corelate cu colecțiile de corpuri și oferite ca și completare pentru un design unitar, similar cu celelalte piese de mobilier din colectie.

Nu stiu ce aveti nevoie in casa dar ia faceti bine de alergati „acel neuron” raspunzator de imaginatie cand priviti imaginile de mai jos:

comoda TV de colt

suport TV de colt

cabinet TV

birou de colt

birou de colt - mobila de colt

vitrina de colt

dulap de colt mobila de colt

dulap de colt

Corp de colt

dulap de colt semirotund - mobila de colt

 

dulap de colt semirotund

mobila de copii - mobila de colt

biblioteca de colt - mobila de colt

biblioteca de colt

biblioteca cu 4 laterale - mobila de colt

 

sifonier de colt

dormitor cu garderoba pe colt

Cu drag, de bun gust.

birou de colt
18 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →