Yabba-Dabba-Doo! Casa moderna a familiei Flinstone

casa din filme

Mai tineti voi minte aventura  care se petrecea in „Epoca de piatră”, care imita la indigo societatea americana a deceniului 1961 – 1970, care purta numele de Familia Flinstone? Unde totul pare a fi facut din piatra, inclusiv numele protagonistilor, care sunt cuvinte referitoare la pietre si roci… Aici isi are salasul Fred Flinstone care este casatorit cu Wilma si „Câinele” lor  care este de fapt un dinozaur pe nume Dino, iar pe fiica lor o chema Pebbles. Mai tineti minte ce hazlii erau?

Ei bine, pentru astazi v-am pregatit o aventura prin lumea moderna a familiei Flinstone. Nu stiu exact cum ii chema pe proprietarii casei pe care o voi prezenta, dar pentru divertisment in acest articol vor fi numiti dupa personajele care i-au inspirat in vederea designului casei lor. Asadar, Fred si Wilma in zilele noastre se pot mandri cu o proprietate de 3, 5 mil $ in Malibu. Dar nu orice fel de locuinta, ci una care cu siguranta cand o vezi, ai impresia ca faci o calatorie in timp si te-ai intors undeva in epoca de piatra,si cand zic de piatra, vorbesc la propriu. Daca imi amintesc bine, modesta casa pe care familia Flinstone o detinea avea in jur de 3 camere, ei bine in prezent ei s-au emancipat, acum o casa cu 7 camere sta la dispozitia lor. Acum lemnul masiv si pielea au si ele un loc de cinste in locuinta lor. Nici sticla nu se poate simti neglijata, ocupand si ea un loc important in casa, la ferestre si la masute. Acum si tehnologia isi face locsor in timpul lor pretios, gadget-urile fiind in prezent un mod de a se amuza si distra. Sunt trecute zilele in care singura lor datorie era de a parodia societatea americana  si a „ omului perfect”. Designul intregii locuinte este unul impresionabil si foarte armonios construit.

Dragii mei, aceasta grozavie care se afla undeva prin  Malibu, iar eu de undeva de prin  Romania stau si ma minunez la ea. Priviti!

Flinstone

Flinstone

casa de piatra

casa Flinstone

casa de piatra

casa Flinstone

casa Flinstone

casa de piatra

casa de piatra

Sursa foto

casa din filme
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →