10 Noptiere ingenioase

noptiera

Se spune ca ne petrecem  o treime din timpul nostru in dormitor. Acesta este locul unde ne incepem si ne terminam ziua, un loc de refugiu dar si de desfatare care ne permite sa ne reincarcam bateriile pentru a doua zi. Mai sunt câteva activități care se desfășoară în dormitor însă nu pot fi corelate cu utilizarea acestor noptiere, decât în cazuri în care imaginația și inventivitatea sunt foarte fecunde.

Iar cand vine vorba despre confortul nostru, oricare model de noptiere dintre cele prezente în imaginile de mai jos sunt un „must have”. Pline de carti, de ochelari, de creme,  fotografii, pahare si alte traznai,  noptierele sunt practice, dar asta nu inseamna ca nu pot fi neobisnuite, originale. Putem să ne simțim confortabil și împliniți mai ales în spațiul intim al dormitorului unde nu e neapărat nevoie să facem o declarație de design vizibilă musafirilor ci ne înconjurăm de obiecte și forme proprii, asemenea personalității noastre. Burlacii și burlăcițele au șansa de a oferi surprize celor ce ajung să admire spațiul sacru al dormitorului.

Daca aveti bucati de lemn uitate prin garaj, valize pe care nu le mai folositi, cufere primite drept zestre sau fel de fel de obiecte care credeti ca nu mai au nici un folos, toate se pot transforma in noptiere practice,  dar originale si creative.

Asadar,  orice idee traznita v-ar veni,  sa stiti ca se poate folosi.! Dovada? Priviti mai jos:

nighstand 2

nighstand 6

noptiera 1

noptiera cufar

noptiera lemn

noptiera lemn masiv

noptiera originala

noptiera pe role

noptiera valiza

noptiera

SURSA

 

 

noptiera
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →