14 bai de vis ! De-aș avea 14 case …

mobilier baie bai frantuzesti

Interioarele amenajate cu gust includ întotdeauna și bai de vis și de regulă este domeniul în care femeia se implică cel mai mult, alături de bucătărie. Sunt cele 2 spații în care doamna casei patronează de regulă, în familiile moderne. Mai mult decat orice alta incapare din casa, baia pentru mine reprezinta un refugiu si un spatiu in care lumea de afara ramane undeva foarte departe.

Nu exista nimic care sa se compare cu rasfatul unei bai spumante… Este momentul in care toate grijile si problemele adunate in timpul zilei se topesc pur si simplu si raman doar eu cu gandurile mele frumoase.

Ritualul meu de relaxare, pe langa baia spumanta, mai include si o carte buna si o muzica de moda veche, poate un Sinatra sau o Nina Simone in surdina. Ah, parca viata este mai frumoasa!

Si daca tot ritualul meu ar avea loc intr-una din aceste minunate bai, cred ca as fi cea mai fericita femeie din lume.

mobilier baie

mobilier baie  bai de vis

mobilier baie

mobilier baie

mobilier baie  bai de vis

mobilier baie

mobilier baie bai de vis

Locuințele noastre nu sunt doar apartamente sau case. Pot fi cabane, ferme sau spații de birou. Oriunde petrecem suficient de mult timp poate apărea sentimentul de dori să personalizăm acel spațiu. Este o declarație a noastră despre un spațiu care ne servește ca utilitate pentru toți oamenii deopotrivă, indiferent de statutul social. A trece cu vederea acest spațiu fără a-i insufla o parte din ceea ce ne definește ca indivizi poate fi o lipsă de atenție la detalii.

Știu că se spune că te costă 10.000 de lei o baie, și asta înseamnă strict echiparea cu utilități funcționale. Dacă adăugăm și design, culoare, forme sau funcționalități suplimentare ajungem să creăm ceea ce acest articol tratează: bai de vis !

Am mai scris – Idei mari pentru baie foarte mica … mica de tot  sau Amenajarea unui spațiu mic: Baia – proiect before and after

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

mobilier baie
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. ceva păreri? aveti acasă așa ceva?