5 casute in copac pentru copilul tau!

casuta pentru copii

Acest articol cu titlu informativ despre casute in copac sper să fie startul unei aventuri, care să ducă la îndeplinirea viselor unor năzdrăvani. Noi, cei care am privita la filmul Racheta Albă putem doar să zâmbim la visele rămase încă neîndeplinite din copilărie, dar nu e niciodată târziu să le realizăm.

Vremurile s-au schimbat, iar asta se poate observa cu ușurința când privești copiii din ziua de astăzi. În timp ce copilăria mea a fost plina de aventuri: construcții de castele de nisip, julituri in genunchi, trasee împădurite si jocuri ca si “ Șotron”, “ Țară, țară vrem ostași” sau “ Bau, Bau”,  copilăria din ziua de astăzi nu poate fi mai diferita. Copii “ moderni” sunt preocupați de jocuri video si chat cu prietenii pe internet, si din păcate au nevoie de mult mai mult decât un strigat din partea prietenilor, ca sa iasă afară din casa.

Daca esti parinte si te confrunti cu acest “ sindrom” al copilului modern, pentru a obtine pentru el experientele de alta data, poate ar fi momentul sa iei in considerare construirea unei case in copac. Am primit cereri de a construi casute in copac,, dar nu cred că se poate vorbi de un standard in acest caz. Eu o văd ca și o experiență aproape intimă între părinte și copil, de a alege dintre mai multe modele de casute in copac, de a stabili împreuna care va fi casuta de vis și de a o construi împreună.

O casa in copac din lemn masiv, poate stimula într-un mod excepțional imaginația si creativitatea copilului tău. Cu detalii speciale mici ca si o cârmă, o fereastra secreta sau un telescop pentru cerul înstelat, copilul va fi extrem de tentat sa exploreze viața în afara internetului.

Oferindu-le un loc de refugiu in propria lor căsuță specială, nu doar ca laptopul sau calculatorul va fi o problema de mult apusa, dar beneficiile la nivel psihic si fizic ale copilului tău vor fi cu siguranță remarcabile.

Am avut o tentativă de recomandare către un producător local care construia căsuțe din lemn, în copac, însă a dispărut iar domeniul web este de vânzare. Pandemia asta a pus în genunchi mulți oameni.

Am cules pentru voi cele mai frumoase căsuțe in copac, evident din lemn masiv.

5 modele de casute in copac.

casuta pentru copii casute in copac
casuta pentru copii
casuta pentru copii casute in copac
casute in copac casuta pentru copii
casuta pentru copii

Sursa foto

Casa in copaci – din stejar masiv sa-ti faci!

casuta pentru copii
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →