Accesorii smartphone fabricate din lemn autohton sau exotic

stand pentru iPhone 4s

In secolul asta nebun in care viteza ajunge o definitie abstracta, fara precedent, cand ne gasim prinsi intr-un vortex de tehnologie care rupe barierele de comunicatie, calatorie, nationalitati sau continente ne dorim repere in obiectele din jur care pastreaza legaturile cu „de unde venim” si  unde ne indreptam. Provenim dintr-o istorie marcata de simboluri adanc inradacinate, cu puncte de sprijin in evolutie, atat a societatii ca mod de viata cat si a perceptiei mentale a tot ce reprezinta interactiunea cu alti indivizi.

Tipul de accesorii smartphone ne definesc personalitatea aplicată ca înveliș pentru tehnologia de comunicare. Importanța dată tehnologiei se răsfrânge și asupra alegerii de accesorii smartphone pentru că peste partea practica din interiorul aparatului e important să exprimăm și latura estetică.

Barierele de limba, de comunicare, de deplasare, de scurgere a timpului s-au modificat. Timpul il masuram totusi la fel in secunde sau ani, distantele in milimetri sau kilometri, dar scrisorile nu se mai scriu pe suport de hartie si stiloul nu mai poarta indemanarea caligrafiei. Vocea calatoreste instantaneu, neingradita, informatia se gaseste din abundenta si la indemana, imaginile statice sau in miscare ne arata orice colt al lumii cunoscute intr-o clipire.

Iubirea totusi nu alege si nu se consuma mai repede, muzica nu se poate asculta intr-un timp mai scurt, masa la slow food recastiga teren iar arta necesita parca mai mult timp pentru a produce valoare reala. Necesitatile de baza sint neschimbate, sfideaza tehnologia si refuza sa evolueze. Parca nici nu mi-as dori sa fie altfel, iar daca literatura SF v-a atras vreodata veti gasi ca solutia imaginata in viitor pare a fi bazata tot pe principii de moda veche, conducerea este gen regalitate, robotii nu sint bineveniti, iar artele prospera intre stele.

Acest noian de ganduri mi-a rasarit in minte vazand imbinarea dintre smartphone-urile ce tin capul de afis in aceste zile si lemnul din care e confectionat suportul pentru aceste device-uri. E interesant de apreciat de la care catre care se face transferul de calitati, lemnul catre device sau invers?

Dock pentru IPhone

Dock pentru IPhone

Dock pentru IPhone

Dock pentru Apple IPhone si IPad

stand pentru iPhone 4s

stand pentru iPhone 4s

Stand iPhone

RAW-Beats iPhone Dock Station de la B&O
RAW-Beats iPhone Dock Station de la B&O
Stand iPhone
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →