Alege modelul de mobila din stejar apoi jonglează cu nuanțele cromatice

mobila din lemn masiv set masa cu scaune albe

Bărbații au o imagine mai clară pentru modelul de mobila care le place, nu cântăresc atât de mult opțiunile. Ieri am avut o discuție cu Adriana și Mihaela care m-a pus în postura de a apăra tagma bărbaților care nu pot să exprime așa de ușor și plin de detalii descriptive partea cromatică a vieții, indiferent de domeniu. Cam au dreptate doamnele, bărbații, la modul general au o exprimare coloristică mai restrânsă, verdele se traduce prin verde, fără derivații de turcoaz, pastel, corai ori coral … Mihaela a spua că pentru bărbați ROGVAIV este suficient.

Apăr demnitatea noastră și demonstrez că în interior există mai multe culori, doar exprimarea este mai lacunară, dar gândim și simțim la fel de mult referitor la imaginea care ne mișcă.

Pentru a ajuta bărbații să exprime doamnelor din viața lor ideile care le plac, am să înșir mai jos o serie de variante pornite de la aceeași formă a unui set cu scaune pentru living, dar cu combinații cromatice diverse. Un bărbat mai puțin logoreic va parcurge articolul, și trimfător va indica materializarea ideilor din interior arătând cu degetul victorios : ”AȘA !”

Știm foarte bine că femeile simt mai multe nuanțe și le exprimă mai ușor, dar asta nu înseamnă că noi, bărbații, nu ne pricepem.

Simplitatea pentru modelul de mobila ca forme și culori, fără divagații prea ample, este confortabilă majorității bărbaților. Momentul în care doamna începe să propună acrobații, culori cu denumiri greu de memorat, justificări ce menționează nume ireproductibile de designeri este un moment de panică … serios. Eu cred că soluțiile cuminți, linii clare, culori ce le poți povesti altor băieți fără să te trezești că o dai de gard și te corectează consoarta, sunt preferabile în majoritatea alegerilor pe care le facem.

Am ales o masă simplă, din stejar, cu blat de sticlă, cu scaune tapițate normale, orice piesă de aici se poate găsi prin magazine, iar varianta care îți place poate fi aleasă, cromatic, fără a pierde forma. Modelul de mobila pentru noi, bărbații înseamnă forma, funcționalitatea, mai puțin culoarea sau sentimentele pe care le stârnește.

mobila din lemn masiv

modelul de mobila din lemn masiv

mobila din lemn masiv

modelul de mobila din lemn masiv

modelul de mobila din lemn masiv

modelul de mobila din lemn masiv

modelul de mobila din lemn masiv

Cu drag, de bun gust.

mobila din lemn masiv
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.