Amenajari interioare de toamna

interioare de toamna

Exista o armonie in toamna si o stralucire in cerul ei, care nu poate fi regasita, din punctul meu de vedere in nici un alt anotimp. Toamna este insasi ea o artista si din câte observ, incet, incet prin magicele ei culori isi incepe de pe acum timpuria cucerire a dealurilor si muntilor.  In timp ce multi dintre voi probabil o considerati “ anotimpul depresiei” si nu va bucurati de venirea ei, eu zambesc mai mult ca niciodata, eu sunt un copil al toamnei care se gandeste cu nerabdare la ce va urma: o perioada de liniste, plimbari in ploile cu picaturi mici si sure, mai mult timp pentru cartile ce asteapta “cuminti” sa fie citite, stari de transa ce cauta nelinistite trairi a caror destinatie finala e regasirea…

Evident si casutele noastre au nevoie de regasire, de un decor plin de caldura si de culoare. Este cel mai colorat anotimp si se identifica in special cu frunze multicolore, flori si fructe proaspete sau uscate, dovleci, nuci, tartacute, conuri de brad, ghinde, spice uscate de grau si ramuri decorative. Nu trebuie sa ignorati semintele si pastaile de tot felul, ardei iuti si gogosari, vinetele si fructele de sezon (mere, pere, struguri, nuci, rodii, curmale), care ar merge perfect atarnate prin bucatariile noastre.

Toamna este sezonul perfect pentru a oferi un tribut generozitatii naturii, mai ales ca ne ofera o sursa de inspiratie inepuizabila, de aceea am ales sa va propun din timp cateva amenajari interioare de toamna. Uitati de scoici si stelute de mare, a venit  timpul sa ne bucuram de toamna!

Interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna

interioare de toamna
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →