Amenajari interioare din lemn – mai aproape de natură

amenajari

Dacă ne gândim la amenajari interioare din lemn, gândul ne duce către cabanele de la munte. Dar cabanele de la munte intră într-o cu totul altă categorie, cea a construcțiilor din lemn. După revoluție sau poate și înainte, și nu-mi mai amintesc eu, era moda îmbrăcării pereților locuințelor, parțial, nu în întregime, în lambriuri din lemn. Știu că îmi displăceau pentru că mi se părea că arată mai rău decât podelele din casa bunicii, dar vina o purta felul în care erau finisate. Plus că, le întâlneam cel mai mult în holurile apartamentelor, holuri care în blocurile construite mai demult erau destul de înguste și întunecoase, iar acele lambriuri le făceau și mai hidoase în mintea mea.

amenajari

Articolul Viata-ntr-o cutie de pantofi – design rusesc de garsonieră a prins foarte bine printre cititorii noștri, tocmai datorită modelului diferit de amenajare al casei pe care îl propunea și vi-l oferea spre inspirație. Un spațiu deschis, împărțit în funcție de necesități.

Partea de desing interior din lemn nu se referă doar la mobilier când vine vorba de amenajari, ci încorporează pereți, podele, tavane, cum puteți vedea și în reviste online din afară. Vă propunem câteva idei!
 

Peretele din lemn – reinventarea vechiilor lambriuri. Dacă alegeți culori deschise pentru podele și mobilier, și preferați nuanțele calde, peretele ”tapetat” cu lemn poate fi acel detaliu care face camera dvs să vibreze. L-am găsit și în imagini cu dormitoare, având încastrate noptierele și patul în el. Foarte chic în opinia noastră!

amenajari

Scările din lemn: E clar că pentru ele trebuie să găsiți un constructor bun, dar cu ele câștigați mult ca utilitate.

amenajari

amenajari

 

Tavan din lemn – probabil se pretează într-o mansardă sau într-un spațiu înalt, dar ne place că induce ideea c-am fi mereu într-o vacanță când ne întindem seara în pat!

amenajari

amenajari

Nu ne-am propus să reinventăm ceva, doar să vă transmitem din ce vedem frumos la alții! Să vă fie spre încântare! 🙂

amenajari
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.