Amenajari interioare | Dormitoare Hulsta

mobila Hulsta pat și set de dormitor Hulsta

 Toate piesele de mobila din acest articol aparțin firmei germane Hulsta. Am să fac referire la cea mai importanta piesa intr-un dormitor care este patul. Din jurul lui se construieste ideea de amenajare a incaperii.

Daca ati ales stejarul ca material pentru mobila dormitorului, nu gresiti sa va puneti toata increderea in acest material. Caldura lemnului, unicitatea si frumusetea fibrei, combinate cu durabilitatea proverbiala vor face ca cel mai intim colt al locuintei sa fie si cel a carui trainicie in timp o veti regasi mult timp de acum incolo.

Cel mai bine ar fi ca ideea de design de ansamblu sa fie conturata si pentru asta e ideal sa folositi un set de dormitor. Astfel, dressorul si noptierele vor fi in aceeasi nota cu patul, ca design si culoare. Va recomand cu caldura sa pastrati televizorul afara din dormitor. Nu merita sa va incepeti seara si sa continuati cu somnul in sunetele si imaginile mondenitatii, e mult mai bine ca cel drag sa va preocupe, iar acele „lucruri”, impropriu denumite asa, gratuite, ca o imbratisare, un cuvant cald sau un sarut fac cit toata filmoteca lumii.

Personal nu agreez ideea de dulap in dormitor, dar daca un dressing nu are loc in locuinta voastra ca spatiu, atunci mariti senzatia de spatiu prin alegerea unor fete de usi cu oglinzi. Dormitorul prin definitie nu ar trebui sa fie o incapere prea mare. Se incalzeste greu si pierde senzatia de intimitate. Si nici un barbat nu o sa se gandesca sa aibe loc prea mult de alergat, patul e locul de finalizare a tuturor impacarilor, nu-i asa?

Poate din imaginile de mai jos va puteti orienta la citeva idei de mobilare, pana la urma sint variatiuni pe aceeasi tema.

Dormitor - Stejar finisaj alb

Set dormitor dark

Natur - stejarul in dormitor
Natur – stejarul in dormitor

Dormitor rustic

Dormitor Huelsta
Dormitor Huelsta
Dormitor Huelsta
Dormitor Huelsta
Dormitor Huelsta
Dormitor Huelsta
Dormitor - Hulsta
Dormitor – detaliu

 

O sa incerc sa fac niste poze decente curand, la amenajarea pe care am ales-o eu, acasa, la un dormitor de 14 mp. Personal, la 1,93, nu pot suporta paturile cu tablie la picioare sau cu rafturi deasupra capului. Prea multe cucuie, vanatai si intreruperi jenante urmate de explicatii.

Cu drag, de moda veche.

 

mobila Hulsta
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    De mult caut pe cineva care sa poate sabla corpuri de mobilier din lemn masiv, insa in Bucuresti la care am fost niciunul nu a putut fara sa nu „strice” suprafata lemnului. Daca poate sabla cineva in Bucuresti elemente de mobilier masiv, ma poate contacta pentru a stabili o colaborare. Multumesc, Mihai Save

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.