Amenajările interioare ale unui hambar: Dormitorul

amenajari interioare rustice

Acum ceva vreme va aduceam la cunoștință despre amenajările interioare intr-un fost hambar transformat în casă de locuit., idee la care nu multi dintre voi ati ramas indiferenti. Tocmai din acest motiv astazi, vom povesti putin despre amenajarile unui dormitor din hambar.

Designerii  ne recomanda sa lăsăm grinzile de lemn sau pietrele placate, si pe buna dreptate, acestea dau un farmec uimitor încăperii. Din punctul de vedere al stilul utilizat, cred sa puteți explora oricare stil: de epoca, minimalist, romantic sau rustic. Daca aveți un spirit mai nonconformist, încercați  amenajarea cu mobilier de ultima generație, va arăta interesant pe lângă zidurile vechi.

Eu am cautat pentru voi 10 idei de design care sa va sară in ajutor. Bucurați-vă de ele 🙂

dormitor in hambar - amenajările interioare
dormitor contemporan in hambar
dormitor din lemn masiv - amenajările interioare
dormitor in camera ascunsa
dormitor luxuriant in hambar amenajările interioare
dormitor minimalist in hambar amenajările interioare
dormitor modern in hambar

Amenajările interioare trebuie să țină cont foarte mult de context, iar un hambar deja construit are ca particularități de culori și texturi la pereți, dar mai ales la tavan un amestec de elemente din lemn, ce trebuie abordate cu grijă.

În loc de dulapuri ar fi bine să aveți scaune și o măsuță, pentru rarele, însă extrem de plăcutele momente când puteți zăbovi în pijamale.

dormitor romantic in hambar

Simplificați și evitați încărcarea cu mobilier. Concentrați-vă asupra patului și a decorului de pe pereți, pentru a încălzi la un nivel familiar atmosfera.

Asigurați-vă ca este izolat termic și că sursa de căldură oferă confort, fără a supra-licita.

dormitor rustic in hambar
dormitor vintage in hambar amenajările interioare

Orientați patul corect, folosiți punctele cardinale după ce vă poziționați față de ferestre. Este foarte plăcut să intre soarele dimineața prin sticlă, în loc să stați cu spatele la soare. Dacă nu vreți lumină există draperii, deși eu le-aș face uitate, alături de perdele, ca și în amenajările interioare daneze.

amenajari interioare rustice
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu i-mi place nici una

 2. #2 Comentariu nou

  Astept comentarii, pareri …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.