Apartament imbracat in lemn masiv

lemn masiv apartament rustic

Un apartament sau casele moderne, au tendinta, in general de „a te intampina” cu plastic sau sticla, iar arhitectii contemporani fac tot posibilul de a da o anumita stralucire si eleganta combinand aceste doua elemente. Desigur, si lemnul isi face prezenta in toate amenajarile interioare, doar ca in ultimii ani, din pacate, spun eu, am observat utilizarea acestui material doar pentru parchet sau podele.

Pornind de la aceasta tendinta in design, pe care din ce in ce mai multa lume o indrageste, am ramas impresionata cand arhitectul Gianpaolo Zandegiacomo, un tanar arhitect italian, reuseste sa atribuie traditionalului lemn prin designul pe care il creaza, un aer proaspat, racoritor si italienesc, demn sa surclaseze designul contemporan din sticla sau plastic.

Unul dintre apartamentele care au fost aduse la viata de catre acest tanar arhitect, se afla intr-una din statiunile alpine din Italia, Cortina d’Ampezzo. Apartamentul „ Cojana” este un spatiu extravagant si luxuriant tocmai prin simplitatea si naturaletea cu care a fost creat. Odata ispititi in acest locsor, ai impresia ca intri intr-o lume fascinanata a lemnului, care include: lampi cu detalii complexe, motive traditionale si design confortabil, toate pentru a-ti calma si incalzi simturile si totodata pentru a te ascunde de agitatia lumii moderne.

amenajare cu lemn masiv

amenajare cu lemn masiv - apartament
dining – masa cu scaune crossback

amenajare cu lemn masiv

amenajare cu lemn masiv

amenajare cu lemn masiv
detaliu de imbinare
amenajare cu lemn masiv - apartament
mobila de bucatarie de apartament

amenajare cu lemn masiv

amenajare cu lemn masiv

apartament amenajare cu lemn masiv
dormitor de apartament
apartament amenajare cu lemn masiv
baie de apartament
lemn masiv
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ARE CINEVA NISTE PLANURI DE EXECUTIE PENTRU O CASUTA DE GRADINA GEN CAMPING??