Cadă de lemn pentru o senzație sălbatică de relaxare

ciubar din lemn cu soba

Am în minte un scenariu referitor la modul în care arată utilizarea acestei piscine/jacuzzi/căzi de aproape 5000 de lire. Lire Englezești. Îi șoptești suav duduii care e titulara de post momentană, că simți zvâcniri de săgetare de-a lui Cupidon, că vrei și dorești să o ții în brațe pe ea, dar să ai și natura aproape, ea freamătă și gângurește la imaginea ta de macho cu securea în mână. Actul doi presupune să ieși la spart lemne, îți arăți fibra, cari bocii de lemn lângă serpentina de inox, demonstrezi că omul din peșteră încă respiră viu în tine, faci un foc adevărat, în care lemnele trosnesc cu răbufniri primordiale, apoi te îndrepți de șale să primești admirația celei ce soarbe ceai la adăpostul ferestrelor … și o inviți … afară.

Mă bufnește râsul, pe măsură ce scriu, dar pentru a folosi această cadă de lemn, într-un mod ingenios, fără consum suplimentar de energie electrică sau gaz, ci doar pe baza unui foc de lemne, cam asta ar fi demersul, evident fără înfloriturile imaginate de mine. Principiul este elementar, apa caldă va urca pe serpentină datorită fizicii newtoniene, se va vărsa în cadă, iar cea rece va fi absorbită pe jos și se va încălzi la rândul ei pe drumul ascendent din serpentină. O cada de lemn astăzi este un deziderat greu de îndeplinit. Nu știu de unde s-ar putea achiziționa una, dar să fie cadă de lemn fabricată chiar din lemn, ca un butoi, cu doage. Am mai scris despre cada de lemn din cedru, o variantă de cedru folosită la bărci pescărești pe undeva prin lumea asta, care mai și emana un miros foarte plăcut, fresh.

Lemnul are două roluri aici, ca înveliș protector exterior, al căzii și ca generator de căldură prin ardere. ”Și chiar e frumos că e așa” – vorba lui Nichita Stănescu.

Articolul prezintă produsul celor de la IconicDutch – Hot tube

piscină incalzita
piscină incalzita - cada de lemn
piscină incalzita - cada de lemn
piscină incalzita - cada de lemn

piscină incalzita - cada de lemn
piscină incalzita
piscină incalzita
piscină incalzita

sau poți face mai cu grijă pentru zile fără soare. Poate sta cada din lemn la adăpost, deși cam costă.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Cadă de lemn pentru o senzație sălbatică de relaxare 26

piscină incalzita
22 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Foarte interesant. Daca va intereseaza niste tipuri de sobe sau chiar instalatii pentru sauna cu lemne va invit pe http://sobarul.com

  2. Sigur ca da, cu placere. Am vazut si eu aici multe lucrari interesante.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.