Cafenea si pub pentru sufletele calatoare

amenajare interioara pub cu lemn masiv si piele

Pub și cafenea poți descrie ca „Un tren in continua miscare, chiar in centrul orasului”. Acesta este sloganul, dupa care Parolio, unul dintre cei mai mari designeri de interior contemporani, s-a ghidat cand a conceput cel mai recent proiect al sau si anume proiectul „The Passenger„, in Madrid. Acest proiect este destinat „ pasagerilor” vietii si sufletelor calatoare.

Ideea centrală în jurul căreia este conceput ca si cafenea pe timp de zi ajunge printr-o transformare subită la pierderea luminii diurne să fie un pub rock pe timp de noapte. Designul interior arata si se se simte ca o cabina de tren. Pentru a crea iluzia de micare, au fost amplasate ecrane uriase solide, care joaca rolul de ferestre. Ele in mod constant prezinta peisaje urbane si ale naturii din toata lumea, fapt care transporta clientii intr-o fantastica calatorie a lumii si a timpului.

Intreg interiorul este invaluit in lemn masiv de culoare inchisa, in piele maro si finisaje de alama.  Cabina pub -ului este incarcata de fotografii ale starurilor rock-ului clasic, iar ceea a cafenelei, cu ceea mai buna cafea servita in Madrid.

Ce ziceti, pasageri ai vietii, dam o petrecere in miscare, pe cele mai bune melodii rock inregistrate vreodata?

pub si cafenea in cabina de tren

design interior de pub

pub cu lemn masiv si piele

pub in tren

bar in cabina de tren

tablouri cu staruri rock

pub perfect

amenajare interioara
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →