Camera copilului … si nu roz sau albastra …

mobila copii

Am ajuns intr-un final sa vad normalitate, in ceea ce priveste camera copilului … a unui bebe. Ani de zile, zici ca toti parintii au innebunit, toate erau roz sau albastre, de la biberoane, la haine…sau mai rau la camere. Am citit un studiu britanic, care atragea atentia parintilor cum ca, copii au nevoie de culori in spatiu lor personal, pentru a-si dezvolta creativitatea…bun dar va asigur ca in nici un caz nu spunea ca toate obiectele personale ale unui copil sa fie colorate.

Imi si imaginez o fetita care toata viata ei s-a trezit intr-o camera roz, a baut laptic dintr-un biberon roz, si s- a jucat doar cu jucarele roz…sau mai bine nu imi imaginez nimic … In fine, sa revenim la ceea ce ziceam la inceputul articolului cand va spuneam ca am ajuns sa vad normalitate…am ajuns sa descopar o camera in culori neutre, cu mobilier simplu, dar care se incadreaza si in sfaturile specialistilor, mai precis cu accesorii mai colorate, de la jucarii, la tablite si alte cele … just perfect.

Tineti minte intotdeauna ” less is more”, atât pentru camera copilului, dar și universal, pentru orice, în viață.

mobila copii

mobila copii

mobila copii

mobila copii

mobila copii

mobila copii
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  … data viitoare am sa iti cer parerea ! 🙂 … camera alessiei e un curcubeu ! 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Fuck, cu așa cameră și eu vreau să fiu bebe din nooou! :X

 3. E perfecta pentru colorat cu carioca tot ce e alb. Tatii invata doar prostii, mamele sint partea buna 😀

 4. #4 Comentariu nou

  ….interesant…

 5. #5 Comentariu nou

  Am realizat un finisaj asemanator, acum 20 de ani, la un birou antic, cu lac marin-yacht varnish, dar numai dupa circa 6-7 straturi sau chiar 8…foarte costisitor si din punct de vedere al muncii si financiar… rezultatul,insa, pe masura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.