Camere amenajate cu paturi suprapuse de copii

paturi copii supraetajate 4 paturi design by Postiff

Cerință : familie cu cel puțin 2 copii -> automat e nevoie de paturi suprapuse de copii mai ales în primii ani, când au vârste sub 10 ani.

Să dea bunul Dumnezeu să fiți printre acei părinți norocoși care pot și își doresc mai mult de un copil. Așa începe gândul meu pentru orice familie cu mai mulți copii, categoria de familie din care în curând vom face parte și noi. Să fie 2 sau 3 copii, eu cred că dacă puteți e frumos să vă doriți asta.

Primul avantaj ar fi pentru sănătate, veți îmbătrâni mai încet, veți avea suflul tânăr mai mult în preajma voastră, veți trăi bucuriile copiilor mai mult timp. Bucurați-vă de ei când sunt mici, renunțați la a vă programa viața pentru momentul când ei vor crește, atunci trebuie să îi lăsați să zboare din cuib, din casa voastră și să le fiți părinți pentru că i-ați crescut, nu pentru că le creați obligația de a vă îngriji la bătrânețe.

paturi suprapuse
dormitor pentru gemeni

Renunțați la a construi în curte o casă, dacă vreodată ați intenționat asta, nu e bine și nici sănătos pentru ei, și nici pentru voi, ca să îi legați, atât financiar cât și sentimental de voi. Le va fi bine, sau rău, să pună mâna să își facă propriul drum și zbor în viață.

Mama și tata trebuie să crească odraslele pe care le-au adus pe lume, ei nu s-au cerut pe lumea asta, voi alegeți, dacă o faceți, să îi aveți. Automat vă creați obligația de a-i crește, dar nu vă asumați de asemenea și rolul de a-i înlănțui de voi. Dacă nu zboară, pe drumul lor, puii nu vor deveni adulți decât târziu, și atunci va fi prea tardiv pentru ei. Acasă cred că înseamnă casa părinților până termină facultatea. Apoi, să își facă casa lor. Iar voi, voi trebuie să renunțați la vechile obiceiuri, atât de adânc inoculate de o educație … tradițională… invechită … ne-actualizată vremurilor de acum.

Sugestie de soluții pentru amenajarea din camera copiilorArhitectul copiilor – LAM Studio – Laura Cotoban

Lumea e mare, granițele devin tot mai mult iluzorii, cum erau și înainte de 1945. Bunicul meu venea la școală peste pod în România, din Slatina, și a rămas aici, ca refugiat în timpul războiului pentru că odată a găsit sârmă ce-i bloca calea de întoarcere acasă după cursuri. Prin 1900 se pleca în America la lucru frecvent, întrebați bătrânii voștri să vă confirme că știu mulți ce au făcut bani la sonde și s-au întors acasă după 10-15 ani, sau nu s-au mai întors deloc. Atunci nu erau granițe, nici astăzi nu mai sunt, cu adevărat. Dacă învață, dacă vrea, dacă-l duce mintea, copilul trebuie să aleagă să spună ACASĂ acolo unde îi e bine. Acolo e ACASĂ !!!

paturi suprapuse
4 paturi suprapuse de copii – design by Postiff

Când sunt mici, atunci sunteți în măsură să le călăuziți drumul, acum e momentul să dați tot ce puteți pentru binele lor. 2 sau 3 frați pot împărți aceeași cameră de pe la 4 ani până pe la 14-16 ani, depinde de diferența de vârstă dintre ei. Oricum, cred cu tărie că nu bunăstarea influențează pozitiv creșterea și educația lor, ci dragostea și timpul acordat. Alegeți pentru ei, așa cred eu că-i bine, să împartă aceeași cameră să își sudeze legătura de sânge într-o prietenie trainică.

Trebuie să se suporte, să se accepte, să învețe să împartă, să se ajute și să se apere unul pe celălalt. Mai târziu, aceasta le va fi mai de folos în viață decât multe altele ce se cuantifică în bani. Cei 7 ani de acasă contează mai mult decât o facultate, o limbă străină învățată în plus echivalează cu dublarea studiilor. Să îi învățați să înoate, să facă focul în pădure, să transpire de la efort și să se bucure de efortul depus printr-o răsplată izvorâtă din munca lor. Așa veți crește oameni, nu roboți pentru societate.

Știu cazuri de frați ce se ignoră reciproc, se evită sau se salută cel mult condescent. Eu nu am avut, și-n viața asta nu mai am când să mai am frați. De aceea cred cu tărie că prietenii pe care îi am și îi iubesc valorează pentru mine mai mult decât frații dulci pentru alții care îi au.

paturi suprapuse
4 paturi suprapuse 2 cate 2

Am căutat idei, de amenajare a unei camere pentru mai mulți copii, și am găsit nenumărate sugestii pentru 4 paturi, paturi suprapuse 2 cate 2, ceea ce m-a surprins. E frumos, deși cred că e greu să ai 4 copii ce împart aceeași cameră. Ar însemna că sunt cam de aceeași vârstă și nu cunosc multe femei ce și-ar dori un Taj Mahal închinat lor pentru că au fost mame eroine. Remarc cu încântare că în jurul meu tot mai multe familii au 2 sau chiar 3 copii. E bine, e admirabil. Pentru copii mari ce astăzi uită de părinți să mai îl asculte odată pe Florin Piersic și Repetabila Povară.

Multe dintre ideile de amenajare a camerei copiilor de mai jos necesită spații mari, camere generoase sau mansarde, totuși există și variante sau se pot face adaptări pentru a construi ceva similar într-o cameră de apartament. Am un model preferat cu două paturi, cel cu scară laterală din sertare suprapuse, din lemn masiv, care are și spații de depozitare generoase.

Am să pun pe hârtie planurile mele de realizare a acestui gen de mobilier pentru intenționez să îl fac în regie proprie, să-l meșteresc eu însumi. Mai am pe aici cititori pasionați pe care îi îndemn să participe cu sugestii la acest demers, chiar dacă au sau nu copii. Spun asta din perspectiva faptului că mi s-au cerut paturi suprapuse de copii, mobilă pentru camere de copii, iar fabrica noastră nu produce așa ceva.

Nici unul dintre modelele de paturi suprapuse de copii de mai jos nu fac parte din oferta noastră, nu producem mobilă pentru copii și nu cred vreodată să ne aventurăm și-n acest segment. Cine are idei, nu-i rupt de mâini și poate bate cu ciocanul, sigur găsește timp pentru a cumpăra ceva lemn și uite așa pornește pe drumul bricolajului. Altfel, scoatem banul din buzunar pentru ceva ce putem construi singuri.

Idei de paturi suprapuse de copii … idei, nu solutii !

paturi suprapuse
cate doua paturi suprapuse intr-un corp mare
paturi multiple la cabana
Dormitoare pentru copii din lemn rustic
paturi etajate din lemn
dormitor rustic pentru copii
paturi etajate
dormitor tematic pentru 4 copii
paturi suprapuse
idee de amenajare pentru camera copiilor Gabriel Builders – 4 paturi suprapuse de copii
paturi suprapuse
Idei de decorare indraznete
paturi etajate
mobilier rustic de copii
mobila din lemn pentru copii
Model rustic Andrea Bartholick – paturi suprapuse de copii
paturi copii supraetajate
Model Yukon
paturi copii supraetajate
modelul meu preferat
paturi copii supraetajate
pat dublu cu scara laterala model Heartland Twin
paturi copii
paturi suprapuse de copii
paturi copii
paturi supraetajate din lemn natur
paturi copii
idee genială pentru paturi suprapuse de copii – joase
paturi copii
pentru 2+1 copii – când au si musafiri

Cu drag, pentru familii fericite.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn

paturi copii supraetajate
17 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua ,
  Ma intereseaza si pe mine un model de paturi suprapuse:

  Idee geniala pentru paturi suprapuse joase
  Va rog sa mi dati un pret si marimi.
  Multumesc mult
  Lucia Graine
  0040724568355

 2. #3 Comentariu nou

  buna ziua ma inyereseaza modelul pat dublu supraetajat dimensiuni si pret.

 3. #5 Comentariu nou

  Buna ziua ,
  M-ar interesa o oferta de paturi suprapuse pentru doi copii – „Idee geniala pentru paturi suprapuse joase”, cu mentiunea ca sertarele de la trepte nu doresc sa se deschida in lateral, ci in fata (spatiul nu-mi permite).
  Livrati si in tara?
  Va rog sa imi raspundeti pe e-mail. Va multumesc!

  • Singurul model de paturi suprapuse pe care l-am fabricat, ca si proiect personal, in colaborare cu un prieten mester este cel prezentat in articolul -https://www.stejarmasiv.ro/paturi-suprapuse-paturi-supraetajate/

 4. #7 Comentariu nou

  Buna ziua. Ma intereseaza modelul pat dublu cu scara laterala model Heartland Twin, dar cu patul de jos perpendicular pe cel de sus. Dimensiunea celui de jos ar trebui sa fie corespunzatoare unei saltele de 160/200 iar a celui de sus de 120/200. Imi puteti face, va rog, un pret estimativ? De asemenea, imi puteti spune cam cat ar dura realizarea?
  Aceeleasi informatii le-as dori si pentru modelul denumit aici idee genială pentru paturi suprapuse joase, penultimul in lista.
  Multumesc.

 5. #9 Comentariu nou

  Buna ziua , m-ar interesa patul dublu cu scara laterala model Heartland Twin…ce dimensiuni are partea de jos cea dubla si pretul?? multumesc

 6. #10 Comentariu nou

  Buna ziua,

  va rog ma intereseaza modelul de pat supraetajat 2+1,dimensiuni si pret.

  multumesc,

  Diana Gogiia

 7. Buna ziua!
  Ma intereseaza modelul ”idee genială pentru paturi suprapuse joase” si pentru ”pentru 2+1 copii – cand au si musafiri”. Ce dimensiuni are si pretul?

 8. #13 Comentariu nou

  Buna ziua. Ma intereseaza mai multe paturi supraetajate pentru un hostel. Va rog sa-mi faceti o oferta. Nr bucati: 15. Paturile sa fie rezistente si cu posibilitatea de a fi mutate dintr-o locatie in alta daca va fi cazul. Sa-mi indicati va rog termenul de livrare si sericiile de transport si montare daca sunt incluse si pretul aferent. Va multumesc.

 9. #14 Comentariu nou

  Mă interesează pat dublu cu scară laterală, model Heartland Twin-preț, cum pot să-l cumpăr, dacă se aisgură transport la domiciliu în bucurești etc. Mulțumesc!

 10. #16 Comentariu nou

  Buna. Ma intereseaza pret la patul suprapus jos. Multumesc

 11. #17 Comentariu nou

  buna ziua, ma intereseaza modelul yukon si in special daca patul de jos merge pe dimensiunea 190×120 cm. daca da care ar fi pretul? daca nu, aveti vreun model cu aceasta dimensiune pentru saltea pentru patul de jos? multumesc

 12. #18 Comentariu nou

  CAT COSTA UN PAT SUPRAETAJAT CU ACELE SCARI PE MARGINE TIP SERTAR

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.