Casete de bijuterii din lemn

caseta de bijuterii din lemn Model cu usa glisanta – 500 USD

Pentru un tâmplar ca să fabrice casete de bijuterii ar fi ca și pentru u bărbat croitor specializarea pentru hainele de damă ori machiajul practicat tot de un bărbat. Nu exclud posibilitatea ca o femeie să fie tâmplar însă nu cred că ar produce casete de bijuterii, din cauza pornirilor dure ce ar duce-o spre această meserie.

Am fost cu Adriana în ultima vreme la multe târguri și m-a surprins abundența ofertei din domeniul bijuteriilor și gablonțurilor, concomitent cu afinitatea doamnelor de a-și completa colecția de accesorii pentru îmbrăcăminte. Multe sunt kitch-uri, dar la fel de bine poți găsi obiecte manufacturate, locale, provenind din mâini pricepute. Oferta e variată, la fel și prețurile, materialele sunt de cele mai interesante calități, de la plastice suflate strălucitor până la ceramică locală sau elemente metalice prelucrate atent. China predomină, ceea ce poți găsi la un stand de gablonțuri ieftine ar suscita interesul chiar și a unui pescar, pasionat de spinning. Cred că n-a văzut știuca blinkere cum se pot alcătui din oferta târgoveților de bijuterii.

Oamenii sunt selectivi, dar vă pot spune sigur că 75 % preferă aspectul și prețul scăzut în detrimentul calității. Cine naiba stă cu lupa la gâtul unei doamne îmbrăcate elegant să cearnă grâul de neghină? Dai o privire de ansamblu, îți place sau nu și la asta se rezumă toată aprecierea. A noastră, a bărbaților, firește, doamnele sunt mai acide între ele, au ochiul format și critica deja pe vârful limbii.

Mă gândeam privind la toate coșulețele înșirate pe mese, la busturile sau suporturile de coliere și brățări din plastic, că prezentarea sau păstrarea acestor accesorii este defectuoasă. Doamnelor, știu că voi bate un cui în talpa celor ce pretind a fi meșteri pe lângă dumneavoastră, dar n-ați vrea să vă inspirați puțin din imaginile de mai jos și să acordați atenție modului în care păstrați aceste achiziții, poate o variantă mai desfășurată este mult mai inspirațională, vă ajută să alegeți ce și cum să asortați ținutei pe care o purtați? Ați putea de asemenea, folosind o cutie de bijuterii cu organizator să separați în zone diferite calitatea de ieftinituri, poate la un moment dat ajungeți să realizați ce vă lipsește și ce exagerați și să vă rafinați achizițiile pe viitor.

O caseta sau dulăpior sau raft de bijuterii poate fi ca atare o piesă de mobilier, într-un budoar.

Casete de bijuterii din lemn
Armoire stil Mission
Casete de bijuterii din lemn
caseta cu multe sertare si picioare
Casete de bijuterii din lemn
caseta de bijuterii din castan
Casete de bijuterii din lemn
caseta de bijuterii din palisandru
caseta de bijuterii din lemn
caseta de bijuterii din stejar
Casete de bijuterii
caseta de bijuterii rustica
Casete de bijuterii din lemn
caseta eleganta cu furnir
caseta de bijuterii din lemn
model compartimentat
Casete de bijuterii din lemn
Model cu usa glisanta – 500 USD
Casete de bijuterii din lemn
Model de la Nathan Londra din stejar

 

caseta de bijuterii din lemn
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  * Automate de cafea
  Import si distributie automate de cafea profesionale, accesorii (lapte pentru automate, pahare, cafea instant), automate de snacks-uri si bauturi. Asiguram service-ul tuturor echipamentelor comercializate.
  http://www.vending-bazar.ro

 2. #2 Comentariu nou

  Buna ziua!
  A-si dori sa cumpar o caseta de bijuterii. Va rog sa-mi trimite-ti o lista cu fotografii cu casetele de bijuterii, dimensiunea lor si pretul de cumparare. Va multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.