Cele mai creative scari interioare

scari cu topogan in casa ta

Desi au fost destul de neglijate in trecut, multe modele de scari interioare au devenit in ultima vreme locul de joaca al arhitectilor si designerilor, care au venit cu idei noi, inovatoare si indraznete de proiectare si integrare a lor in ansamblul locuintelor. Atunci cand acesti robotei creativi isi pun mintile la contributie, rezultatele sunt de cele mai multe ori absolut surprinzatoare. Ei pot sa faca ceea ce ne plictiseste interesant si sa depaseasca limitele cu care ne-am obisnuit. Niste exemple in acest sens sunt urmatoarele modele de scari, care mai de care mai …interesante.

Variantele de scari imaginate folosind lemnul sunt creative, moderne si unele dintre ele creeaza iluzii optice amuzante si fascinante. Cine ar fi crezut vreodata ca urcatul scarilor poate fi amuzant si jucaus? ( Ador creativitatea umana !!!)

scari unice

scari bizare

scari cu dedicatii

scari interioare cu spatiu de depozitare

scari cu topogan in casa ta scari interioare

scari cu tunel scari interioare

scari curbate scari interioare

scari interioare

Am să mai scriu despre scări, și am publicat deja un articol cu mai multe idei de scari interioare . Subiectul cred că e nesfârșit, că se poate inova și surprinde pe această temă la nesfârșit. Arhitecții și designerii pot, în limita bugetelor disponibile să imagineze proiecte unicate foarte aparte, care pot schimba total percepția asupra unui imobil.

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cat costa un scau de lemn din stejar masiv culoarea palisandru?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.