Cele mai motivationale bucatarii!

bucatarie Cele mai motivationale bucatarii

Cele mai motivationale bucatarii sunt pentru mine exprimarea simplă a unui dezoderat. Visez, de multe ori cu ochii deschiși la viața mea, cum va fi, când voi fi …

Cred ca v-am mai impartasit faptul ca eu si bucataria mea nu avem ceea mai stransa conexiune. Da, ne place sa fim una in compania celeilalte, ne ajutam reciproc cand este nevoie, eu o mai murdaresc cand vreau sa gatesc ceva, ea ma mai ajuta dandu-mi toate ustensilele  necesare pentru ca mancarea mea sa fie delicioasa, dar toate acestea se situeaza  la un nivel destul de superficial. Mai des ne intalnim cand ( atunci ea se supara pe mine) o asfixiez cu fumul de tigara, dar dupa o imbunez cu mirosul imbietor al cafelei.

Modelele de bucatarii pe care vi le prezint astazi, fac parte din categoria bucatariilor care ma fac sa imi doresc sa ma casatoresc, sa am un sot frumos, 5 copii neastamparati, 3 caini, 2 pisici, sute de carti de bucate si sa fiu ceea mai buna casnica de pe mapamond.

Cu o bucatarie din galeria ” Cele mai motivationale bucatarii ”, vreau sa ma trezesc dis de dimineata si sa fac ceea mai buna mancare din lume!

bucataria de la tara Cele mai motivationale bucatarii

bucatarie retro

bucatarie vintage Cele mai motivationale bucatarii

bucatarie de vis

bucatrie frantuzeasca Cele mai motivationale bucatarii

bucatarie french design Cele mai motivationale bucatarii

Cele mai motivationale bucatarii ar trebui să fie un top în mintea oricărei femei ce vrea o viață de familie. Știți, se zice că bărbații au nevoie de 3 lucruri pentru a fi fericiți:

  1. Să aibă femeia grijă de ei, de mâncare, casă … aspectul lui
  2. Să existe o relație amoroasă funcțională … fără pretenții de filme XXX
  3. Să nu fie niciodată făcuți de rușine în public

Pentru primul punct trebuie să visez la ceva. Poate el o va îndeplini, asta depinde doar de ce și cum ceri și oferi. Idei sunt destule în imaginile de mai sus … cuptoare, grinzi aparente, casă, verdeață, bucate aburind, așa cum arată o familie fericită!

bucatarie
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    pur si simplu minunate imaginile cu mobila pentru copii ca si modele de inspiratie, totusi as dori sa stiu de unde as putea gasi decoratiunile de perete cu pasari, din poza cu mama si copilul, imi place foarte mult.