Comoda TV | Stand TV | Amenajari interioare

Amenajare stand TV Stand TV stejar masiv

Mai demult idea de comoda sau stand TV nici nu exista, iar televizorul era poziționat undeva la loc de cinste. Vechile televizoare rusești cu lămpi veneau cu picioare din lemn ca și cele de la scaunul Windsor care se înfiletau în carcasă.

Timpul își spune amprenta și pentru aparatele electronice mai vechi sau mai noi, cerând ca mobilierul să se upgradeze odată cu ele. Mai nou, televizoarele au dimensiuni apreciabile, carcase de plastic sau cromate, iar incadrarea lor intr-o camera mobilata dupa gusturi clasic-traditionale e dificila. Unde mai pui că un Smart TV nu va mai sta pe o comoda ci pe un stativ metalic fixat în perete, care permite mișcarea pe cel puțin 2 axe.

Mai tineti minte de pe vremuri cum arata un Diamant cu cutie de lemn sau un Temp care pe linga cutia de lemn venea dotare standard cu picioare de lemn ce se insurubau pe carcasa?

Televizor Temp

Asa ca, va recomand sa renuntati la ideile bunicii de pozitionare a TV-ului

Tv Diamant
TV Diamant – Multumesc sursei de imagine

In schimb, Hotelul Marriott JW foloseste in Apartamentele cu clasificarea minim Junior Suite pâna la Ambasador Suite urmatoarea solutie, care nu strica aspectul general al dormitorului, si in acelasi timp poate ascunde privirilor orice LCD.

Sa recunoastem, dormitoarele n-ar trebui folosite pentru vizionarea filmelor… ci pentru patul generos.

Corp mobilier vitrina TV
Dulap TV cu usi culisante

Dulap TV
Dulap Tv cu usile culisante deschise

Piesa de mai sus a fost fabricată de noi acum 20 de ani, aparține colecției Provence și era destinată televizoarelor cu tub cinescop.

Apreciez mai mult variantele comodelor TV joase care se preteaza pentru sistemul Audio TV Video dintr-o camera cu dimensiuni generoase.

Amenajare stand TV
Stand TV stejar masiv

Oferim soluții diverse, prezentate în catalogul online Mobel Amadeus pentru gusturi clasice sau moderne. Alegerea vă aparține, iar nouă ca producători ne puteți solicita finisarea fără costuri suplimentare în funcție de culoarea dorită. Cele două imagini de mai jos sunt pentru produse fabricate de noi, ca soluții pentru comoda TV.

Smart Living - mobila de sufragerie - living - camera de zi - camera de tineret
Smart Living
consola TV - comoda TV - stand TV
Stand TV finisat Corn Antik Nature Effect 200x45x40 cm

Cu drag, de moda veche

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  pestele …mileul ….si doamna care isi dezgoleste cu nerusinare picioarele sculptate …. sunt imagini pe veci legate de copilaria multora dintre noi ! la fel si televizorul cu butoanele alea infernale pe care trebuia sa le invarti in asa fel incat sa ai cea mai buna imagine si sunet ! …. copii din ziua de azi nici nu cred ca isi pot imagina asa ceva !!!!!!!!!!!!!…… ce sa mai zic de comoda pt tv !!! pusa la loc de cinste in asa fel incat sa VADA TOATA LUMEA LA TV !!!!!! 🙂 …. cate amintiri te pot lovi intr-o fractiune de secunda doar privind o imagine …. 🙂 … e cam ca si atunci cand privesc fotografiile cu tine calin ! 🙂 …. ooooooooooo cate imi amintesc !!!!!!!!!!!! 🙂 cati ani au trecut 😀 …. vre-o …sa tot fie 5 !:)

  • cea din varful dealului de la Simleu? Clipe inchise in bula timpului.

   • #3 Comentariu nou

    ….. dap ! …. 🙂 … ca si aceea ! … si mai am cateva !!! …tu iti poti inchipui ?imi dau seama ca nu am mai urcat de atuci sus… ce frumos ar fi sa urcam in patru data viitoare ! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.