Cufar din piele cu 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

Pentru un aranjament rustic de hol poți alege o Laiță din lemn de brad sau un cufăr de piele cu 2 sertare. Depinde de stilul de amenajare ales și de preferințele tale în ceea ce privește aerul și atmosfera cu care dorești să te înconjori. Acest cufăr din piele se potrivește celor care doresc să arate afinitatea lor pentru mobilierul derivat din acele piese care odinioară erau apanajul nobilimii, a călătorilor pe vase cu pânze sau trenuri Orient Express.

Dacă din filmele care înfățișau povești de acum 100 de ani, nu v-au atras atenția acele cufere cu care se călătorea, și pe care hamalii le încărcau și le descărcau din spatele caleștilor sau a trăsurilor, atunci e posibil să nu simțiți nici o vibrație la vederea acestui gen de mobilier. În viziunea mea este foarte asemnănător acest cufăr ca și aspect cu cele pe care hamalii le aduceau pe corabia Speranța și Ismail era nelipsit de la docurile porturilor vechi. Eu unul dacă aș alege o piesă de mobilier din acest tip, aș căuta o variantă de tapet sau o hartă înrămată a lumii, de modă veche, de genul celor formate din două cercuri alăturate, cu denumirile vechi ale zonelor globului și le-aș asorta pe holul casei.

Cufărul este produs pe un schelet de fag, cu sertare din lemn și tapitat cu piele naturală, culoare Vintage Black.

cufar din piele 2 sertare

Dimensiunile exterioare ale acestui cufăr sunt de 100×50 cm cu h=45cm, ceea ce-l recomanda ca utilizare atat ca și băncuță sau taburet unde te poți încălța cât și ca spațiu de depozitare. Cele 2 sertare cu care este echipat acest cufăr pot adăposti o mulțime de lucruri mărunte de utilitate pentru momentul intrării în casă sau mai ales pentru plecare.

Am scris anterior despre amenajările de holuri mai multe articole și poate că imaginația și fantezia voastra sunt suficient de zglobii pentru a îi găsi o poziționare perfectă.

Holuri simple din lemn masiv

Idei și sfaturi de mobilare pentru holuri

În situația achiziției unei oglinzi ca și cea prezentată in articolul – Oglinda de hol sau de cameră, cu ramă de lemn, cred că cufărul va fi mai mult decât binevenit. Încă nu am produs acest gen de rame de oglinzi cu sertare deși personal mi-ar place să o facem. Mi se par de neînlocuit și cu un efect vizual nemaipomenit.

Am senzația că acest cufăr este piesa lipsă care poate completa în mod fericit un aranjament de hol sau de cameră și trebuia doar să apară pentru a fi piesa lipsă din puzzle.

Pretul este de 2000 de lei, TVA inclus. Se poate alege culoare pielii, din tonurile de Middle Brown, Dark Brown, Black Vintage sau India Red și Old Green. Ultimele două culori sunt prezentate pe pielea de pe scaunul Cube. Primele 3 sunt variațiuni maro, antichizat in diverse tonuri, pana la cel mai închis, de negru.

cufar din piele 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

cufar din piele 2 sertare

Cu drag, de modă veche.

cufar din piele 2 sertare
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ce pret are cufarul de piele?

 2. #2 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Va rog oferta de pret .

  Multumesc .

  • #3 Comentariu nou

   Buna ziua,

   Cufarul are dimensiunile w109*d51*h43.5 si se folosesc 5mp de piele naturala pentru tapitare. Pretul este de 384 EUR + TVA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.