Culori neobișnuite, îndrăznețe sau unice pentru bucătăria ta

mobila bucatarie

Ajungem și la culori, însă mai întâi vă duc cu vorba …

Mă flatez singur când uneori găsesc similitudini cu personajul din „Slamdog Millionare” si conexiuni din trecut mă fac ca astăzi sa pot face aduce îmbunătățiri la prezent. Lucram la Park Place in Timișoara acum 14 ani și aveam senzația ca e cel mai tare loc din Romania, o discoteca cum nu s-a si nu se va mai vedea. Timpul s-a așternut din păcate si mașinile cu TM xx EDD nu mi se mai par atât de unice. Totuși o parte din experiențele de atunci persista si îmi vine sa zâmbesc la ceea ce viată mi-a rezervat sa învăț.

Daca barurile aveau culoarea roșie predominanta pe peretele din spatele rafturilor de sticle era pentru ca se dorea o agitare a stării de spirit a consumatorilor si aceasta avea ca rezultat schimbarea destul de frecventă a mușteriilor, adică rulaj. La baie nu curgea apa rece, pentru ca studenții sa nu poată să bea direct apa si sa fie nevoiți sa consume de la bar cel puțin un suc sau o apa. Sunt trucuri mici, comerciale, care aveau un impact uriaș asupra încasărilor, acestea crescând cu aproximativ 25 %.

Cromatica este foarte importanta pentru toate zonele in care petrem timp mai mult, living, bucatarie, dormitor. Pentru bucatarii imi doresc astazi sa va arat ce pierdeti sau castigati atunci cand va decideti sa folositi o culoare sau alta.

mobila bucatarie

Negru este o culoare puternica, eleganta, sobra si se asortează pentru spatiile cu pretenții, in special cu mobila din lemn masiv. Combinația de culori cu nuanțe strălucitoare mai atenuează din senzația de tern si conferă eleganta. Relaxează si este potrivita caracterelor echilibrate si conservatoare.

bucatarie mobila în culori tari

Rosul poate fi combinat cu alte culori complementar pentru un efect de energie, dar cu prudenta pentru ca agita si acțiunea generata poate aduce accidentele mai aproape, ceea ce nu este de dorit atunci când avem in mână instrumente tăioase.

mobila la comanda - culori tari

Roșul poate totodată sa îmbogățească experiența cromatica pentru formele reduse, conferindu-le volum si expunând atenției micile detalii constructive.

mobilier bucatarie

Nuanțele clasice, crem, galben fie păpădie fie porumb sau nuanța naturala de lemn sunt preferate pentru designuri care se bazează pe impactul general al amenajării ca sa impresioneze. Accesorizarea este cea care aduce nota de unicitate si autentic in completare pentru o culoare mai puțin tare.

culoarea oului de rata

Mobila in culoarea oului de rata, sau AQUA in format electronic, este o culoare liniștitoare, eleganta si puțin folosita. Vă va conferi cu ușurință statutul de persoana cu gândire libera, nonconformista, fără a friza cu excentricismul.

mobilier de bucatarie în culori domoale

Fără culori predominante, adică utilizând pentru decor o paleta mai larga, de culori complementare pe fundal si unele nuanțe dominante pentru evidențierea câtorva obiecte, se poate obține un efect eclectic care se bazează pe detaliu pentru a excela.

Cu drag, de bun gust si gusturi bune in bucătăria fiecăruia !

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Culori neobișnuite, îndrăznețe sau unice pentru bucătăria ta 12
mobilier bucatarie
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cat costa penultimul autocolant? Multumesc.