David Trubridge – Minimalism elegant pentru dormitor

pat de dormitor
Furniture Designer

Tuturor ne plac poveștile de felul cu Cenușăreasa, unde un om, cu condiție normala, fara sânge albastru, pe forte proprii, poate reuși prin perseverenta, ambiție si determinare.
Am răsfoit site-ul designerului englez din imaginea alăturată multe ore.

David Trubridge, englez pur-sange este un exemplu in acest sens. Omul a absolvit scoala de proiectant de nave, pasiune ce nu l-a parasit nici ulterior, cand si-a dorit sa schimbe ceva in viata lui si in timp ce lucra ca muncitor forestier si-a luat al doilea job manufacturând mobila.

Propriile creații nu au intarziat sa apară si după expunerea in Marea Britanie, la diverse expoziții, celebritatea s-a aratat in scurt timp. A fost asaltat de comenzi din partea Victoria and Albert Museum, St Mary’s Cathedral, Edinburgh si Shipley Galler, Newcastle.

Float bed1

E absolut impresionat sa ii citești întreaga biografie, cand realizezi ca ceea ce ramane in urma unui om conteaza cel mai mult. A evoluat continuu, si-a îmbunătățit cunoștințele si parca a stat tot timpul la marginea dintre arta si practic. Inspirat din natura, creeaza obiecte ce te trimit cu gandul la scene intregi de viata. Iahturile i-au fost sursa de inspiratie si chiar a petrecut 5 ani navigand cu familia. S-a oprit doar sporadic, pentru a creea punctual noi capodopere. Creatiile sale pot fi admirate in multe locatii publice, institutii sau muzee.

Baldachin pat de dormitor
Design by David Trubridge

Poate nu cel mai renumit, dar pentru mine patul de dormitor desenat si realizat de David Trubridge este piesa de care mi s-a legat sufletul. Amenajarile interioare ii apartin de asemenea si termenul de „commision design” defineste modul prin care lucreaza David adica artistul este dedicat unui client pe rand. Nu este serie, este arta unicat.

Descrierea patului spune asa :

David Trubridge – design – Grand Four Poster Bed

amenajare dormitor
Grand four Poster Bed – David Trubridge Design
amenajare pat de dormitor
David Trubridge Design
pat de dormitor
amenajare dormitor
schita dormitor

Cu drag, de bun gust.

amenajare pat de dormitor
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →