De ce mobila din stejar masiv?

Coffeee Table 45 close2

De ce mobila din stejar masiv?

Ti s-a intamplat vreodata sa stai in magazinul de mobila un timp indelungat si  sa te tot gandesti  din ce sa fie mobila pe care ti-o doresti? Si sa nu stii aproape niciodata care e mai de calitate, care iti ofera mai mult confort, care iti raspunde cel mai bine la cerintele tale de intretinere …. Lemnul pur, masiv prin definitie simbolizeaza confort, lux si valoare,  durabilitate si incredere, iar in zilele noastre este inimaginabila o casa fara o pata de lemn in ea, fie ca este o piesa speciala de mobilier, fie ca este podeaua pe care calcam dimineata când ne coborâm din pat.

Stejarul folosit in producerea unei mobile de lemn, are o rezistenta aparte… imi vine sa-l asociez cu o entitate puternica, de incredere, matura.  In casa, are o prezenta  vie, curbele si culorile sale naturale creand impresia de  miscare permanenta. … Cu siguranta, mobila din stejar  trece cu brio testul timpului, iar nobletea ei este la fel  de pretioasa ca si frumusetea stejarului in timp. Știi atunci de ce mobila din stejar masiv este alegerea ta.

masuta de cafea de ce mobila din stejar masiv

masa provence - de ce mobila din stejar masiv

Catalogul de produse care în acest moment se găsesc în producție îl găsiți pe www.mobelamadeus.ro , însă colecția Provence, la care am făcut referire la începuturile scrierilor de pe acest blog/revista online nu se mai afla in fabricație decât cu seria de mese extensibile de living.

Cred că mai avem în depozit o singura piesă de masuta de cafea extensibila, ca si cea prezentata in prima imagine, însă, pentru moment, nu se mai fabrica. Sunt absolut convins că nu peste mult timp mobila din stejar masiv cu modelele colectiei Provence vor redeveni interesante, atunci când moda si designul va relua teme mai vechi si le va adapta timpurilor. Nu cred ca vor mai trebui 10 ani până atunci, dar timpul si noi vom vedea ce va urma.

Cu drag, de moda veche

Update 2018 – Catalogul nostru de mobila din lemn masiv este accesabil la adresa www.mobelamadeus.ro

2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. m-a prins lectura, cred ca vreau sa citesc mai multe posturi ca si acesta

 2. #2 Comentariu nou

  Si mie mi-a placut: singurul defect al postului e ca imi mai place mai mult poza dinainte decat cea de dupa.
  A! Si ma gandesc prea mult la padurile taiate din Romania.
  Dar textul e super..

 3. se taie mai putin decit inainte de revolutie. Problema este ca nu se impadureste inapoi. Consider ca definitorie pentru mobila fraza ce spune ca mobila facuta dintr-un copac taiat ar trebui sa dureze pana cind creste altul inapoi.

 4. #4 Comentariu nou

  Mobila de stejar e foarte frumoasa, iar daca s-ar impaduri unde s-a taiat nu ar mai exista probleme.

 5. Sint de acord cu dvs, am sustinut mai sus ca durabilitatea e o calitate care atribuita oricarei piese de mobilier ar avantaja cu siguranta incetinirea ritmului de exploatare a lemnului. Incerc sa promovez aceasta idee si de asemenea sa conving ca achizitionarea unei piese cu durata de viata mare „face toti banii”. Cred ca voi deveni client pentru doua somiere. In curand veti putea vedea de asemenea si oferta noastra de mobilier din stejar masiv, care deocamdata se vinde doar la export. Cele bune.

 6. #6 Comentariu nou

  te ube!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.