Decor cu lemn masiv si culoare

decor cu lemn masiv - mobila contemporana Canapea verde cu masiv

Un decor cu lemn masiv nu e neapărat aparținător unui stil de design fix, ci poate furniza surprindere, în funcție de context.

Lemnul masiv poate fi perceput ca si element de design ce impune greutate, poate serios, distins, chiar greoi si prea impovarator in contexte incarcate. Camerele excesiv incarcate de lemn, culoarea aleasa din paleta nuantelor inchise sau opulenta decoratiunilor prea elaborate, devin tendinte ce trebuie evitate. Am ;i publicat un articol pentru acest subiect – Prea mult lemn în designul interior dăunează grav frumosului

decor cu lemn - mobila contemporana
Canapea verde cu masiv

Designerii tineri, ca gandire sau varsta, aleg sa combine lemnul, pentru caldura si traditie cu variante coloristice indraznete, materiale actuale, forme si decoruri ce elibereaza spatiul, ii adauga dimensiune si volum, expandeaza perceptia privitorului si transporta lemnul din domeniul anticului in modern. Nici un alt material nu este la fel de versatil și nu transcede timpurile cu atâta ușurință. Lemnul poate fi clasic, antic sau contemporan.

Copacii au crescut acum 1000 de ani la fel ca acum, doar meșterii care folosesc lemnul s-au rafinat. Lemnul ne arată cum ne transformăm, prin urmărirea firului de design cu a fost integrat un decor cu lemn masiv și cât de mult material s-a folosit, sub ce formă, cum a fost prelucrat sau din contră cât de brut aspect i-a fost conferit piesei, totul definește epoca în care facem evaluarea.

Cred că cel mai bun exemplu de îndrăzneală în alegerea culorilor îl reprezintă scaunele fabricate de noi la comanda unor beneficiari curajoși – Explozie de culoare pe tapițeria unor modele de scaune clasice

I se daruieste materialului ce ne insoteste „de cind lumea” o noua viata si continuitate in casele noastre.

Cu drag.

sistem de pardoseli - decor cu lemn
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La Multi Ani si la multe postari interesante, Calin file din poveste!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.