Decor de Crăciun (I)

decoratiuni de Craciun decoratiuni de Craciun

Ca decor de Crăciun e bine să apelăm la simțuri, vizuale dar și olfactive. Crăciunul miroase a coji de portocală, a scorțișoară, a rășină de brad sau arată roșu, verde, argintiu. Ai câteva elemente ușor de combinat.

“Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşte pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.”  

Calvin Coolidge 

Mai sunt exact 3 săptămâni până la Crăciun! Se apropie cu pași repezi, iar magia Sărbătorilor plutește deja în aer. Frigul de afară pare să anunțe o iarna lungă și cu toții abia așteptăm căsuțele noastre să fie înzăpezite mai ceva ca-n povești.

Între timp, cuibariți fiind în casele voastre dragi, vreau să vă propun un design interior din SUA.  De ce din SUA? Pentru că o companie americană pe numele ei Coca-Cola este responsabilă pentru toată imaginea bătrânelului rotofel, cu ochelarii cazuți pe nas, dar plin de viața, cu ochi voioși și cu haina roșie mărginită de blanița alba. Americanii se pricep bine să „împacheteze”și trebuie să recunosc că în preajma Sărbătorilor de iarnă, ei o fac cel mai bine.

Ca demonstrație, avem acest minunat decor din Munţii Pocono, SUA. Enjoy!

Decor de Craciun

bombone de pus in brad

decoratiuni de Craciun - decor de Crăciun

Design interior de Craciun

Living pregatit de Craciun - decor de Crăciun

Mic Dejun de Craciun

Sursă

Un decor de Crăciun cred că este cel mai bine realizat ca proiect DIY, cu materiale simple, naturale și asortat ici și colo cu produse cumpărate, de-a gata. Artizanii din Târgurile de Craciun pot fi cea mai bună sursă pentru a ne completa suita pe care o vom folosi la decorarea casei.

Citește și – DECORATIUNI DIN LEMN PENTRU CRACIUN – SUPORTURI RUSTICE DE LUMANARI

sau DECORATIUNI DIN LEMN PENTRU CRACIUN – BRADUTI DIN COAJA DE COPAC

Living pregatit de Craciun
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    mis dori si eu asa ceva

  2. #2 Comentariu nou

    mis dori si eu asa ceva

  3. #3 Comentariu nou

    mis dori si eu asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.