Decorațiuni de toamna pentru interioare calde de familie

decoratiuni interioare

In general îmi place sa privesc toamna de afara, dar pentru ca muzele sunt atâtea, câteva decorațiuni inspirate de legendarele roade ale acestui  fantastic anotimp, parca mi-ar întregi tabloul perfect de toamna.

As vrea sa o am in preajma in timp ce beau un ceai cald, citesc o carte buna sau moțăi ascultând cea mai calda muzica. Tocmai de aceea m-am consultat puțin si cu specialiștii in design interior si uitați care sunt elementele care nu trebuie să lipsească din casa ta( sau a mea) pe timp de toamna:

Ghirlanda cu elemente de toamnă

ghirlande si dovleci

O ghirlanda obisnuita poate capata accente de toamna daca alegi sa o impodobesti cu elemente specifice. Adauga conuri, ghinde, muschi si frunzulite uscate pentru a o transforma intr-o decoratiune ideala pentru usa de la intrare ori pentru un geam. Pentru un plus de stralucire si originalitate, poti aplica pe ghirlanda de toamna si cativa banuti aurii.

Frunze uscate de toamnă

flori din frunze

Unele dintre cele mai simple, dar de efect decoratiuni de toamnă sunt frunzele uscate, presate. Disponibile intr-o puzderie de nuante, forme si marimi, frunzele de toamnă isi pot gasi cu usurinta locul pe rafturile unei biblioteci sau chiar intr-un tablou handmade. Amplaseaza creativ frunzele uscate de toamnă în intreaga casa, in special pe suprafete deschise la culoare, pentru a iesi usor in evidenta.

Poate vrei să citești și – Obișnuiți să decorați casa de Halloween?

Dovlecei si flori de toamnă pentru masa

aranjament de toamna

Pe masa impunatoare care troneaza in living poti amplasa decoratiuni de toamna sub forma de dovleci (naturali sau artificiali) de diferite marimi si forme. Asorteaza la acest decor un buchet de flori colorate de toamnă, in special daca in camera predomina culorile deschise, precum albul, cremul, bejul ori maroul deschis. Daca iti doresti sa pastrezi cromatica predominanta, inlocuieste buchetul cu flori colorate cu unul format din spice aurii de grau.

 Un final de saptamana tomnatic va doresc!

dovleci din flori
lumanare cu frunze de stejar
aranjament cu frunze si ghinde - decoratiuni de toamna
tablou inspirational - decoratiuni de toamna
fall - autumn
perne decorate cu motive dintr-al treilea anotimp
Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Decorațiuni de toamna pentru interioare calde de familie 14
decoratiuni interioare
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →